Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

BİLGİ ALMAK İSTİYORUM

Anonimbirisi

Yeni Üye
Merhaba herkese,su kaplumbağam yaklaşık 6 aydır benimle ekipmanlarımız var,fakat dün birşey farkettim danışmak istiyorum.Yemi normalden az yiyor yada ben görmediğim zaman yiyor emin değilim normalde yemesi iyi.Yüzme hareketlerinde suda veya kuru alanda vakit geçirmede farklilik yok hatta güzel ve keyifli yüzüyor sadece dün hıçkırır gibi uyurken özellikle irkildiğini farkettim ve emin olmamakla birlikte bir kez ses cıkardı gibi geldi bana yaklaşıp.Bir sorun olabileceği endişesi içerisindeyim.Enfeksiyon riskine karşı gentagut kullanmalı mıyım ? Ve bu damla eczaneden reçetesiz alınabiliyor mu? birde yakın zamanda alan olduysa fiyat bilgisi öğrenebilir miyim? Teşekkürler şimdiden..

Akvaryumun bir fotoğrafını atın.

Akvaryum ölçüleri nedir?

Kaplumbağa kabuk boyu kaç cm?

Yemi su içinde veriyorsunuz değil mi?
Su dışında yem yiyemez hayvanı boğarsınız.

Genta biraz daha pahalı gentagut 65 tl idi.

Hayvan yaklaşırken başını ileri uzatıp gurklar gibi yaptı?

Kuru alanda mı yaptı suda mı?

Genta biraz daha pahalı gentagut 65 tl idi.

Hayvan yaklaşırken başını ileri uzatıp gurklar gibi yaptı?

Kuru alanda mı yaptı suda mı?
Siz hangisini önerirsiniz ona göre alayım gerekli olduğunu düşünürseniz.
Yaklasırken başını uzattımı emin değilim çünkü akvaryumda bir şeye bakıyordum sesi duyunca baktım çok emin olamıyorum o yüzden ama daha duymadım o sesi,hıçkırık gibi olan ara ara oluyor yine.
Sudaydı.

Sizi gördüğünde yapıyorsa ilginizi çekmek istiyor. Yine yaparsa bir tane yem atın. Yerse sebep yem isteme.

Gece karanlığında yapıyorsa ısıtma lambasını istiyordur ama açmayın. Gece 21:00'de uyumalı.

Halsizlik, kuru alanda fazla durma, tamamıyla iştah kaybı yoksa akciğer enfeksiyonu değildir.

Evet ben başına geldiğimde yaptı umarım dediğiniz gibidir iyidir halsizliği yok genelde suda duruyor ara ara kuru alana çıkıyor iştah kaybı biraz var gibi ama yine de çok teşekkür ederim takip ediyor olacağım kesinlikle, iyi akşamlar dilerim..

Geri