Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Bir sureligine veda.

MissSevda

SKF Delisi
Katılım
27 Mar 2009
Mesajlar
887
Arkadaslar ozel sorunlarim yuzunden siteye girmiyorum. Darma dagin oldum evdekilere faydam yok artik. Kaplumbagalarin ancak yemini veriyorum, baliklarinkini ise vermeyi unutuyorum bile. Çok uzgunum evdekilere bile faydam yokken size hic faydam dokunmaz bu yuzden en azindan toparlanana kadar ayriliyorum internetten.
 
uğurlar ola en kısa zamanda toparlanın derim hayat hiç birşeye değmez üzülmeye (;
 
Çabuk toparlan gel burdaki kapluşların senin bilgi ve tecrübelerine ihtiyacı olacak. Hayat çok çabuk gelip geçiyor şu anki sıkıntılar eğer 1 sene sonra gülüp geçeceğin şeylerse yazık edersin kendini üzmekle. seni mutlu edecek şeyler yap. Yapmaktan hoşlandığın şeylerle vakit geçir. Daha çabuk atlatabilirsin böylece.
 
Sizin gibi bilgi kişilere ihtiyacımız var bekliyoruz en kısa zamanda.:(
 
Cevaplariniz icin tesekkur ederim ama yakinda daha fazla aranizdada olmayacam. Kalbimin acisi dinmiyor bunu hic birsey dindiremezde. Kaplumbagalari birkac ay sonra baskasina verecem yazik bakmasini bilen yok bizim evde ben buralardan ayrildiktan sonra onlarda perisan olurlar. Burada guzel vakitler gecirdim ama buraya kadarmis. Ben dun herseyimi kaybettim yenildim, daha nasil yasanir bilmiyorum.

kendinize ve kaplumbagalariniza iyi bakin.
 
Pİşman olmıcanız kararlar almışsınızdır inşallah sonrdan keşke dememek lazım
 
Çok üzüldüm olamayacağınıza siz bu foruma başka bir hava katıyordunuz:(
 
Çok değerli,özel üyemizsiniz.
Burası sadece bir sukaplumbagası sitesi değil.Bir aile.Ve bu aileden sizin ayrılmanız tabiki bizi üzücek.

Hemen umutsuzluga kapılmayın.İnsanlar ne nice acılar içinde olsa bile yaşama sevincini kaybetmiyor.Kimi ailesini kaybediyor kimi kolunu,bacaklarını..

Kaplumbağanızı nasıl ne şekilde bakıcağını tam bilemediğiniz birine vermeniz pek doğru olduguna inanmıyorum.Onun size ihtiyacı var.

Ve tabiki tüm sevdiklerinizin size ihtiyacı var..
 
Umarım tekrar görüşürüz...

Hayatınızda Başarılar Dilerim ...
 
Bazen öyle acılar yaşarız ki bundan sonra hiç bir zaman eski halimize dönemeyiz zannederiz. Ama insan nisyandan gelir derler. hepimiz unutkan yaratılmışız. Önce o acıyla yaşamayı öğreniriz zaman geçer hafiflemeye başlar. hayat her yandan kendine çağırır. sen bile inanamazsın belki unutkanlığına. Şu an acın taze. Böyle duygusal yoğunluğun olduğu zamanlarda kesinlikle herhangi birşey için karar verme. Bekle aradan en azından birkaç gün geçsin. Bu bikaç günde bile daha sakinlediğini göreceksin.
 
Bugün, önceki günler kadar mutlu olmayabiliriz. Hayat bu kadar düzenli değil maalesef. Mutlu ve huzurlu halimiz bir ömür boyunca devam etmiyor. Mutlu ya da mutsuz olmak için bir çok neden var. ama önemli olan hangilerini gördüğümüz. her sorun konusularak çözülebilir. bunun için kendimizi doğru ifade etmemiz gerek... bir sorun oldugunda insanlardan uzaklasarak kendi basımıza o sorunu çözmeye çalısırsak basarılı olamayız. daha cok o sorun içinde kayboluruz,üzülürüz. acımızı unutturacak sey, bizi seven insanların yanında bulunmaktan ve sorunlarımızı onlarla paylaşmaktan geçiyor.
 
Umarım herşey düzelir hayatınızdaki ve sizi yeniden aramızda görürüz, tabi hiç ayrılmayın isteriz, iyi olmasanız bile arada girerek kafanızı dağıtmış olursunuz.
 
Biraz saçma gelebilir ama olumlu düşünmeye çalışın.
 
Arkadaslar cok tesekkur ederim mesajlariniz icin ama yarin gece ben herkesin arasindan ayrilacam. Kimsenin bana ihtiyaci yok olmadi olmayacakta ihtiyaci olan bir kisi vardi oda yok artik. Yarin her isimi halledip kaplumbagalarin bakimini duzgunce yazip onlari anneme emanet edip olum uykusuna yatacam. 2 haftadir direniyorum 2 haftanin sonunda ben kaybettim. Her zamanki gibi ben kaybettim. Bu acim ancak daha buyuk bir aciyla gider.
 
Bence sorununuz neyse ayakta kalıp eskisinden daha kuvvetli olup direnmelisiniz sonunda siz kazanırsınız benim fikir ve görüşüm
 
Geri
Üst