Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

biri normal diğeri çok iştahsız ve bitkin, anlamadım

Cvp: biri normal diğeri çok iştahsız ve bitkin, anlamadım

Hayır, bombeli akvaryum da dolaplı akvaryumm sehpası üzerinde Yaşarcan.

Ona uygun sehpayi nasil hallettin abi ?

bu birinci filtre 6 mm camı haşat eder ancak alttan destek olacak bir şeye oturtulursa olabilir. su emme borusu uzatılabiliyor. yine de bildik sistemden şaşmamak en iyisi.

Alisarp' Alıntı:
Ona uygun sehpayi nasil hallettin abi ?

O akvaryum normal cam değil, akrilik ve daha ince birde zaten hacim yüksek değil. Yani ağılık az. Avcılar a doğru giderken varmadan e5 üzerinde akvaryum dizayn merkezi firması var, onlara yaptırtıp getirttim. Zaten metal kafes yok. Dolaplı sadece ahşap bir ürün. Sen akvaryum imalatı için oraylada bir görüşebilirsin ama bana zamanında uygun fiyat vermemişlerdi hiç. Bu sebeple onlara yaptırmadım.

emre abi şimdi öğrenci adamım benimkilere en iyi ortamı sunmaya çalışıyomda işte abide tetra falan pahalı gelir bana anca işe falan girersem olabilir. Ben bi şu haqosu deniyim. Bu arada abi çerçeveli akvaryumlar eğer 5cm den kalınsamı ne olmuyomuş yorumda görmüştüm. bide akvaryumun yan tarafı veya arka tarafında en az 10cm olması lazımmış

hem zaten yazın sonuna doğru akvaryumu büyütecem 120-200 litrelik bişey alıcam şimdilik bunu alim yazın sonu olunca kaliteli bi marka alırım

eğer yaza doğru iyi bir akvaryum alacaksan iç filtre ile geçiştir. dış filtre gereksiz masraf olur. 200 lt üstü akvaryumlarda ölçü ve yüksekliğine göre 10 mm veya daha fazla kalınlıkta cam olmalı. almadan önce danışırsan uygun kalınlığı tesbit ederiz.

Ic filtre alinacaksa dedigim ic filtreyi alabilirsiniz

Evet şimdilik iç filtre al o zaman. Hem ileride gene akvaryumunda yeni alacağın uygun dış filtreye destek yaparsın yada yüzeyde sirkülasyon yaparsın. Şimdi yüksek debili alsan hayvan girdapta duramayacak, uygun düşük debili alsan onu tekrar büyüğe geçince değiştireceksin. Bencede önce iç filtre.

Geri