Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

birkaç soru

Cvp: birkaç soru

5200 L değil 4200 demiştim. ve kadir bu konuda haklı tek hazne kullanacaksın. güçlü filtre güçlü sirkülasyon yapar. tabandan kiri kaldırır ama az hızlı su hareketi filtrenin kiri çekmesini engelleyip tekrar uzaklaştıracaktır. motor uygun güçte olmalı ki hazne kiri emebilsin. ilerde büyük akvaryumda yüzen deriler için dış filtre yanında destek olarak kullandığımız için orta karar güçte alman çöp olmaktan kurtarır. senin şu anki akvaryum için max 600 lt/h debiyi aşmayacak bir filtre olmalı.
bu filtreler uygun ama hiçbirini kullanmadım. kullanan arkadaşlar yorum yapsın.
mailto:/Product/dophin-fb-4000f-ic-filtre-600-l-h/JPM008262?kat=239
mailto:/Product/resun-internal-power-p-700l-ic-filtre/JPM004232?kat=239
mailto:/Product/sobo-wp-1301f-internal-ic-filtre/JPM013785?kat=239

roxini sonraki akvaryumun 100 lt gibi olursa kullanmaya devam edebilirsin.

Kadir ve cem çok teşekkür ederim ilginiz için
bu filtrelerden hangisi su kabarcığı yapıyor
onu alayım
arayıp sorsam bilgileri varmıdır ki

Cem abinin linkini verdiği filtrelerin hepsinde hava hortumu mevcut.Yani hepsi kabarcık çıkartır.

hava kabarcığı veren modelleri seçtim. yalnız 3. modelin aynısı eheimda mevcut. alisarpta olacaktı sanırım. hava alırken ses veriyor mu bir sor. diğerlerinin dışardaki hortum ucuna bir tane muslukta al. bu musluk ile hava kabarcığı şiddetini azaltır gerekirse hava kabarcığı yapmasını kapatırsın.
mailto:/Product/musluklu-2-li-terminal/JPM007740

Hayir cem abi bende en usttekinden vardi ancak hava kabarcigi olayina hic girmedim ben. O filtreyi onerebilirim size.

Geri