Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

BİZİMKİ

Virzone

Bronz 3 Üye
Katılım
27 Haz 2013
Mesajlar
64
Yumakla 2 buçuk ayımızı doldurduk sanırım. :) Şimdi size onun ilk geldiği gün ve şuan ki halini atacağım. Maşallah demeyi unutmayın. :)

İLK GELDİĞİ GÜN ;

VE ŞUAN :) ;


SURATI Bİ ERKEKLEŞTİ SIPANIN :)
VE EN SON OLARAK DEĞİŞİK YATIŞLARIMIZ :t65y:

BENİ YATAKTAN KALDIRMAK İÇİN BURNUM DAHİL HER YERİMİ ISIRIYOR. BEN KALKINCA DA YATTIĞIM YERE YATIYOR. UYKUSUZ KALDIĞIM GECELER OLDU. ????

EN KOMİK YATIŞI ;

DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cvp: BİZİMKİ

bu bebeler küçükken tatlı oluyorlar büyüdükçe sevimlilikleri gidiyor. yani sevimliliğin son evrelerinde. gerçi erkek kediler büyüdükçe yaptıkları salaklıklar sevimliliğini sürdürüyor. benim erkek olan rahmetli insan gibi düz sırt üstü yatar uyurdu. ayaklar havada. bazende ben uyurken yorganın içine girip bacaklarıma dolanırdı. sabahları da tetilerini gözlerime basıp uyandırırdı yiyecek vereyim diye. bak şimdi eski günleri hatırlattın bana.
 
Cvp: BİZİMKİ

Bunlar hep küçük kalsın, kedilerle pek aram olmasa da bu süt beyaz rengi gerçekten kendini sevdirecek cinsten. Maşallah ve sağlıklı uzun ömürler.
 
Geri
Üst