Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

boğulma !

cansell

Taç 1 Üye
Katılım
2 Ara 2008
Mesajlar
614
arkadaşlar dün kapluşuma yem veriyordum daha doğrusu marul veriyordum marulu elimden kaptı hepsini yuttu birden boğulmaya başlaı ayy ben çok kötü oldum dizlerimin üzerine çöktüm artık dua ettim ki ölmesin allahım nolur. sonra verdiğim yemleride maruluda kustu bende rahatlaım oda rahatladı ayy çok korktum ya bir daha marul vereceğimi sanmıyorum ): tansiyonum düştü onu zilerken az kalsın bayılacaktım kendi kendime kızıyorum ki neden büyük veriyorsun o düşünemez tabi dedim ama iş işten geçmişti ): ama neyseki kustu. bir dahada yem vermedim bugün verdim yem işte. delü ya çok korkttu beni ):
 
Geçmiş olsun canım.. Keşke akvaryuma yaklaştırmadan küçültüp öyle verseydin.
 
Okadar değişikki bu hayvanlar ne ele geliyor ne sesleri var ne gülümsüyorlar nede bilinçli tepki veriyorlar ama zamanla okadar alışıyoruzki resmen çocuğumuz gibi oluyorlar. Ağzım okadar alışmışki eşime çocuğa yem verdinmi , bu çocuğun suyunu değiştirmek lazım yada çocuğun yemi bitti diyorum ağzı açık bakıyor öle bana daha yeni evliyizde:))) onu okadar çok seviyorum ki eşim yavaş ya aşkım dışardan duyanda çocuğunu seviyosun sanar diyor ama bilmiyorki işte ben zaten çocuğumu seviyorum:))) bu arada çoooookkk geçmiş olsun ne hissettiğini anlayabiliyorum inan bana...
 
Benimde salak leyla kuru karidesle boğuluyordu ne yutuyor nede de çıkarabiliyor. Bende aldım açtım ağzını çıkardım bir daha da vermedim. Marul sertmiydi. Işte böyle görmemiş gibi büyük büyük ısırıyorlar sonra yutamıyorlar sonu böyle oluyor. Geçmiş olsun yinede dahada kötü birşey olmamış ya.
 
Geri
Üst