Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Böyle bi sisteme sahip olmak muhteşem olurdu.

okankrn

Gümüş 1 Üye
Gezinirken yine ilginç bir sistemler karşılaştım muhtemelen üretim için bu kadar zahmete girilmiş ama mükemmel olmuş gerçekten.

mailto:/2zsb8ee.jpg*
mailto:/2iw0vsz.jpg*
mailto:/2q9ih6b.jpg*
mailto:/wbxic1.jpg*
mailto:/2pqvt49.jpg*
mailto:/xppocl.jpg*
mailto:/2jg9cg4.jpg*
mailto:/1zgxetf.jpg*
mailto:/i1wjs2.jpg*
mailto:/2952s5v.jpg*
mailto:/25aotir.jpg*
mailto:/2wfv3pf.jpg*

Bulduğum siteyi belirtmeyi unutmuşum : http://www.wasserschildkroete.de/aquarium.htm

Cvp: Böyle bi sisteme sahip olmak muhteşem olurdu.

Adam aşmış. Kaç tane filitresi vardır kim bilir. Keşke tüm pet shoplardaki satılan kaplumbağalar bu kadar şanslı olsa.

Zaten yurtdışında su kaplumbağalarına gönül veren hayvanseverler bizler gibi akvaryum paludaryum tarzından daha çok pond adı verilen çeşitli karma malzemelerden oluşan küvet havuzlardan kullanıyorlar.

Cama göre maliyetinin daha düşük olması uanı sıra doğal ortamlarına daha yakın yaşam alanları oluşturmak ve daha stabil sistemler kurmak mümkün.

Konu başlığındaki sistem gerçekten harikulade. Elektrik sisteminden malzeme seçimi ve dizayn başarılı.

Bu ve bunun gibi sistemler kaplumbağalar için doğal ortamını aratmayacak kadar iyi oluyor. Bilmiyorum belki yanlış anlamışımdır ama adam banyosunu hibe etmiş. Helal olsun valla, bizim akvaryumların en iyisine bedel su sistem. Kuru alan ısıtmalarından tut bütün sistem güzel bir şekilde düşünülmüş ve dizayn edilmiş. Paylaşım içi teşekkürler Okan.

Önemli değil emin bunu görünce şeytan diyor ebeveyn banyosunu kapat bunun gibi bi sistem kur at içine canavarları rahat et :)

eleman bodrum kata sauna amaçlı yapıp amacından sapmış. ortamı güzel yapmış. tam kaplumbağalara göre ortam olmuş. nem dengesi de güzel sağlanmış. elektrik tesisatları da dışarda. pimaştan hava akımı sağlayıp ucuna filtreli menfez takmış. daha ne olsun. paylaştığın iyi olmuş okan, arada bir imrenerek bakacağımız resimler renk katıyor.

bak bu sistemden hiç umudum yok beni bırak babam bile yapamaz cem abiya katılıyorum arkadaş sauna yapmış valla açık söyliyeyim bizim küvetin boyu zaten bu kadaar o adamın akrabam olmasını çok isterdim :smile::smile:

Geri