Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Boyuta karar veremedim

Cvp: Boyuta karar veremedim

emre o cam plakası 60 cm ende ise kesme payı olarak ücretlendirme yapılmış olabilir. benim aklıma gelen bu. fabrikadan 60 cm olarak hazır alıyor olabilirler.

Fiyat cok uygun kayıt kusak varsa cam kalınlığında öyle bu akvaryum için demir profile gerek yok yanliz emre abi ya

Yine benim tek elden çıksın mantığımla mobilyalı olanların fiyatlarıda uygun gibi geldi bana, Sizce nasıl?
120 50 60 10 mm Var( sehpa) Var(rodaj) 360 600,00 NOT = Akvaryumlarımız alttan ve kayıtlı kuşaklı olup , sürgülü kapak , florosan tesisatlı içerikli olup sızdırmazlık garantili ile yerine teslimatlıdır.

Sadece 10mm yetersiz olur sanırım(?) kuru alan da yine cam olarak düşünüyorum.

istanbul dışına gönderim var mı ? bayağı ağırdır.

Dediğim gibi kayıt kusak var 10 cm kesinlikle yeterli hiçbir şüphen olmasın neslihan

Yerine teslimatlıdır demişler :D benim yerim burası :33:
Şaka bir yana sormak lazım tabi.

Cem abinin dediği konuda önemli gelse bile hamal parası vermek lazim

Yorumlariniz icin Teşekkürler aklimda bir fikir olustu. Kuru alani hazir alabilecemiz siteler varmi kendimiz yapsak ne kadar saglikli olur?

kuru alan bölümü ve akvaryum paludaryum atölyesinde el yapımı kuru alanlar mevcut. bunun harici piyasada turtle topper, turtle bank ve turtle pier var.

Yavruyken su yüzeyinede kuru alanlar yapılır ama büyüdükçe zor. Bu sebeple baştan akvaryum üzeri yaptırmak en iyisi.

Geri