filozof
Altın 2 Üye
Arkadaşlar ben yeniden internet bağlattırdım ama sürekli kesilmeler oluyor ayrıcada hep bir sorun yok diyorlar nasıl bir müşteri hizmetleridir? kotamda hep fazla çıkıyor ben kaç yıldır kotalı kullanıyordum şimdi mi bu kadar internet kullanmaya başladım anlamadım
kotamı hep düzgün kullandım zaten şimdiye kadar böle kampanya falan yapıyorlar sonrada kotayı fazla göstertiyorlar anlamadım ki sadece msn açmakla 1gb kota harcamışım haberim yok! format attım virüs taraması yaptım yok yok kota hep fazla gözüküyor her gün bişi yapmasam 300mb gidiyor güncelleme desen yok online oyun yok wireless ına giriyorlar desen 26 haneli şifre koydum nedir bu ya diyorum ki acaba modemden olabilir mi biraz eski olduğundan fazla gözükebilir diyorlar ama bu kadarda olmaz. ben biraz araştırdım şöle bişide varmış benim şimdi modem ttnet den hediyeydi şimdi ben onu başka bir internet servisi için kullandığımdan galiba hızım yavaş olabiliyormuş aklım çok karışık ilk altı ay 5 lira dedik kotaya bak ya şimdide 3 günde 1.1 gb indirme gözüküyor kafayı yicem sizce napam
arkadaşlar ayrıca 2gb upload gözüküyor ama benim upload ım şimdiye kadar hiç 200mb dan fazla olmamıştı
arkadaşlar ayrıca 2gb upload gözüküyor ama benim upload ım şimdiye kadar hiç 200mb dan fazla olmamıştı