Sirius Blackw
Bronz 2 Üye
Daha dün dip çekimi yapmama rağmen dibi bu şekilde hayvan daha yavru.Bunlar yem artığımı?
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!İsteğe bağlı diye biliyorum bir artısı var mı?Daha iyi olacaksa hayvana alayımSilis kum kullanman gerekıyor hocam zemin için.. yem artıgıdır buyuk ıhtımal ..
Hocam bu artıkları yediğine şahit oldum sorun olur mu?2 günde bir dip çekimi yapıyorum yemesin diye.Ayrı bir kapta besleme yapsam veya?Yem artığı. 6 cm kabuk boyu altı için şart değil ama üstü için gerekli. Bu yem artıkları kum üstünde durduğu taktirde hayvan bunları bulmak için eşelenip vakit geçirir. Bir miktar kumdan yer. Kum hazımsızlığa iyi gelir. Kabızlığı önler ve olası parazitleri bağırsaklarından atmasını sağlar.
Bacaklarındaki eski derileri ve altbağadaki eski plakaları sürtünüp atarlar.
Vitasand pro78 marka sarı silis kum uygun ölçüye sahip ve sterilize edilmiştir. Tozunu çıkarmak için yıkarız.