Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Burnundan Baloncuklar Cıkıyo

Cvp: Burnundan Baloncuklar Cıkıyo

cem' Alıntı:
su sıcaklığı metabolizmayı harekete geçirdiği için hayvan hareketli olur. su soğudukça enerjisini korumak için hayvan mümkün olduğunca az hareket eder.

şeyma büyük akvaryumun 40 lt olan değil mi ?

Buyuk akvaryum mailto:/forum/Konu-yeni-akvaryumumuz.html en alttaki kucuk yukaridaki resimlerdeki

venom' Alıntı:
evde baktığımız kaplumbağalarda dışardakilerle aynı cins ama onlar küçükken alışıyo doğa şartlarına o yüzden dayanıklı oluyolardır Bende keşke küçükken alıştırsaydım azar azar

Evet olabilirdi ama hasta da olabilirlerdi

bana ölçülerini yaz. hatlar yoğun sayfayı açarken zaman alıyor.

25-26 derece sorun değil tabiki. Benim 27 önermemin sebebi daha yeni soğuktan geçti biraz toparlasın mantığı. Bu baloncuk konusuylada bağlantılı önerdim. Birde gerçek doğaları bizim ülkeden baharda 5 derece daha sıcak olur. Buda ülkemizde baharı onlar için daha tehlikeli yapar. Tabi ülkemizin hayvanı çizgili kaplumbağa için bu ısı konusu daha farklı ve düşük. Ben çizgilinin akvaryumunu kışın 24 üzerine çıkarmıyorum. Isıtma Lambası daha uzak ve uvb lamba yanma süresi daha az.
Yani hayvanın doğasına yakın ortam koşulları gerekir.

Bu arada gece gündüz lambası yakmak hayvanı rahatsız eder.

mailto:/forum/Konu-gece-uykusu.html burada önermişler.

Hayir hic arama yapmiyo musun diyosun ben burdaki her acilan konuyu okudum daha duzgun bi sekilde soyleyebilirdin dimi ??

sorudamı soramıycaz?

hiç arama yapmıyomusun diye sordum işte daha nasıl sorcaktım ?

burda ''barışmanız'' gerekiyordu venom. Burun kıvırmak değil.

Geri