Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

buyuk kaplumbaga bahcesi

Şelale

SKF Delisi
Buyuk plastik kap yerine buyuk kaplumbaga bahcesi kullanilamazmi? Resimdekinin daha buyugunu az once petshopta gordum. Icine isitici, filtre rahat koyarim. Bayada yuzme alani var. Kuru alanda buyuk. Bunu yaz tatilinde kullanabilirmiyim?

Ekli dosyalar

• 110393412lb3.jpg
    110393412lb3.jpg
    26.7 KB · Görüntüleme: 229
Cvp: buyuk kaplumbaga bahcesi

Kac tl bence cok güzel ve kullanışlı alabilirsen kacırma derim :D

55 denildi. Bana 50 yaparlar ama. Her alisverisimi ordan yapiyorum cunku. Haftaya alicam :) hem ustunden isik da alabilecek gibi :)

Ama bu zararlimidir ki? Diger kucuk kaplum. bahcesi gibi?

Plastik ürün olduğu için akvaryuma göre sağlıksız tabikide ama emre abiyle cem abininde yorumlarını bekle almadan önce bence.

Eger isitici filtre yerlestirilebilecekse bir kac ay kullanilabilir ama sonucta plastik sonrasinda cam akvaryuma gecmek gerekir

Ölum kabindan iyidir sonucta ısıtici filtre takiliyosa güzel boyutları nasil :ff:

sadece yeşil kabın en boy yüksekliği nedir ? kaplumbağalarının kabuk boyu nedir ? şu an için tek söyleyebileceğim seyahatte kullanmak için biçilmiş kaftan.

Seyehat icin cok uygun ve güzel pahalı gibi buyüklüğünu ögrensek bide :D

Gayet buyuk. Ölçü almadim da.. Şelale 4,5 ,Şirilti 3 cm

Sadece 3-4 ay kullanivagim zaten ..

rampasına 5 cm desek 50*25*10h tahminen 10 lt su alır. bu da daimi kullanmaya izin vermez. güneş olmayan bir ortamda ısıtıcı lamba gerekli onun için üst kapağı kaldıracaksın bu da kaçmalarına neden olur. mukavva ile çevrelesen bu sefer lambayı tutturacak sağlam bir yer bulamazsın. su zaten yetersiz. bu iki konuda işe yarar yukarıda dediğim gibi seyahatte ve balkona güneşlendirmeye koymak için bu sayede kuşlardan da korunurlar.

Kuslardan cok korkuyom ya kargalar. Tosbiklerime dik dik bakiyolar :w00t:
Ben daha büyük sanmıstim ama yaz icin idare eder Ecem ^^

karga ve martı farkederse kabın koruma etkisi olmaz. paramparça ederler. diğer kuşlar için etkilidir.

Bizim burda martı yokta. Kargalar cok. Büyük kartal gibiler :shuriken:

Tatil için geçici olarak saklama kabı alınabilir. Bunların uygunsuzluğu su miktarı konusundaki yetersizlik. 4 ay uzun bir süre.

Ben bulursam guneslendirme icin boyle bir sey almak istiyorum ama 50 tl biraz fazla demis ben bizim burdaki petshoplara sorayim :)

Ustunde guneslendirmek icin parmakliklar var. Zaten en fazla 3 ay kullanirim cunku okul nedeniyle istanbula gelicem ve onlari akvaryumlarina koyicam. Birde merak ettigim su guneslendirirken isitici kullanicakmiyim? (Balkonda priz yokta)

Hayir guneslendirmenin amaci o zaten :) sen tam olculeri yaz bizde.ona gore.su hacmine bakalim bence

Boyle bi sey buldum ama filtreli diye herhalde baya pahali
mailto:/evcil-hayvan-petshop/fop-paros-filtreli-kaplumbaga-havuzu-50-cm-64708718

mailto:/evcil-hayvan-petshop/fop-chios-kapali-kaplumbaga-bahcesi-84704149
bunun olculeri yazmiyor ama

Bir tane arkadaşımız var benim alırken oda aldın ihtiyaçları şimdi annesinin yanına gidicek orda böcek kedi felan var.Köyde yani herşey var neyle götürmesi iyi olur? üste bir tane delik açıçak nefes alması için.

1-2Hafta gidicek ölmeden görecekmiş.Çok Hasta oda polislikte okuyor kimse yok evinde.Götürmesi lazım

Geri