Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

büyük plastik kap

Şelale

SKF Delisi
Merhaba,
Büyük bir plastik kabın içine ısıtıcı,filtre,kuru alan ve kuru alanı ısıtıcak bir lamba koyup kaplumbağamı onda besliyebilirmiyim?
(akvaryumum var ama küçük içine filtre de koysam yüzecek yer olmıyacak. )

bunun gibi

maalesef resim gelmiyo :( ama anlatayım= büyük bir plastik kap, içinde ısıtıcı,filtre ve kuru alan var.

Cvp: büyük plastik kap

Geçici bir süre için idare edecektir. Ancak plastik kaplar bir süre sonra salınıp yapmaya başladıkları için önerilmez. Zaten kısa zaman sonra büyüklük açısından da yetersiz gelmeye başlayacaktır.

peki plastik kapı ne kadar süre kullanabilirim?

Bence evde borcam garanti olur uygun ölçüde varsa sistemi ona kur. akvaryum alana kadar idare eder. Ben öyle yapmıştım.

Borcam sığı ve kaçması kolay diye düşünüyorum. Bence plastik kap kullanın derinlik açısından. Plastik kap sizi bir kaç ay idare edecektir.

anladım. ama büyük varmı dır ki

iyidir ama kaçabilir :/ o yüzden şimdilik plastik kullanıcam galiba :)

Sağlıklı olan tabiki cam akvaryum. Plastik kaplar seyahat yada hastalık gibi kısa süreli durumlarda geçici olarak kullanılabilir. Yada akvaryuma geçene kadar bir iki ay.

bende plastik saklama kabi kullaniyorum bir sorun yok ama bu gelecektede sorun olmayacagi anlamina gelmez. o yuzden hemen akvaryum almam lazim :D

ecem yeni mesaja gir oradan resim yükleye bas. çıkan kutucuktan bilgisayardan resmi seç ve upload'a bas daha sonra çıkan yazıyı kopyalayıp mesaja yapıştır.

Yanliz ben android kullaniyorum o burda da gecerlimidir?

Zaten iki ay kadar bu akvaryumda durcak. Annemle babami ikna edersem akvaryum. (Zaten kaplumbaga kumkucucuk buyuk akvaryuma,filtreye, lambaya ne gerek var düsüncesndeler.)

Büyük akvaryum zaten sağlıklı büyümesi için gerekli. Filtre ve lamba içinde forumdaki yazıları okutup neden gerektiği anlatılabilir.

tosbik ne zamandır plastik kaptasın?

Geri