Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Camı patlamayan acil ısıtıcı önerisi

@cem bey sürekli yazıyorum fakat baya telaş yaptım kusura bakmayın. Bugün sürekli gözlemliyorum kaplumbağamı en sevdiği yemi yemiyor yani gözü hiçbir şey görmüyor sürekli kökün üzerinde altımda yanında elleriyle dokunuyor kokluyor ısırıyor gözü kökten başka bir şey görmüyor odaya ben girince heyecanlanırdı beni hiç farketmiyor sürekli acaba eşi mi sanıyor lütfen yardımcı olun 😔

Hayvan sağlıklı ve büyükse suda aşırı efor harcadığında sesli nefes alıp verir. Bir süre dinlendikten sonra sessizleşir. Özellikle dişilerin gövdesi ağır ve iri olduğu için onlarda daha sık görülür.

Burnunda sümük kurumuşu yada başka birşey tıkarsa nefes alıp verirken ıslık gibi bir ses çıkar.

Hayvan kökü merak etmiş inceliyor. Isırması da bundan kaynaklı. Birkaç gün daha sürebilir sonra alışır. Ama sürekli devam ederse istemiyor olabilir. Sonuç itibariyle akvaryumu daraltan bir dekor.

Peki Cem bey biraz izliyim sabahki hallerine göre biraz daha sakin şu an yarın tekrar bakıcam teşekkür ederim

Geri