Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

canlı yem

Cvp: RE: canlı yem

enes1907' Alıntı:
Evet vitamin sipariş edicem juenden bir de sunsun dış filtreleri neden diğerlerinden daha ucuz performansı kotu mü?

İç filtre pardon

sunsun hw 603 mini dış filtreyi kullanıyorum gayet memnunum

Cvp: canlı yem

cem' Alıntı:
ısıtıcı tüm suyu dengeye sokana kadar ilk başta biraz zaman alır. sonrasında ısıyı sabit tutar derece alıp kontrol et bazen kalibrasyonda hata çıkıyor bu da gösterdiği ısı değerinde sapmalara neden oluyor. eğer değiştirme imkanın varsa 100'lük olanından al. BT yazanları tam batıyor. diğeri dik konumlandırmalıdır. eğer dik duruyorsa termostat kısmı su içinde olmalı. yani üstteki plastik kısmı ile camın birleştiği noktaya kadar suya gömülmeli. aksi halde dış ortam ısısını algılayacaktır.

kuru alana kum dökmene gerek yok onları temizle hayvanın özellikle bacak çukuru gibi olmadık yerine yapışırsa huylandırır.

Kuru alanı temizledim sağolun bir de yine bu forumda ısıtıcı gücü litreyle doğru orantılı olmalı diye gördüm onun için 75 aldım 100 alma imkanım vardı. Isıtıcım atman BT yazmıyor ama ama ben güvenilir bir marka olduğu için tam batırdım sorun olur mu ?

olivia-peter' Alıntı:
Bir fotograf koyarsan düzeni görmüş oluruz.
Silis kuma taş karıştırmana gerek yoktu. İnce taşların boyutları nasıl? Yutma durumunda tehlike olusturmaz degilmi?
Isıtıcı lamba önemli bir malzeme en kısa surede temin etmekte fayda var.

Taşların boyutu tehlike oluşturmayacak kadar küçük silis kumu daha fazla sanmıştım ama az çıktı resim başka nasıl atabilirim? Isıtıcı lamba için elektrikçilere bakacağım bunun için de pek vaktim yok perşembe çıkacağım en yakın ihtimalle. Sağolun önerilerinin için

XeuaHwaHero' Alıntı:
enes1907' Alıntı:
Evet vitamin sipariş edicem juenden bir de sunsun dış filtreleri neden diğerlerinden daha ucuz performansı kotu mü?

İç filtre pardon

sunsun hw 603 mini dış filtreyi kullanıyorum gayet memnunum

Ben atman aldım hiç memnun değilim yaptığı bişey yok yanlış mı kurdum acaba

bu model batmaz dik yerleştirilir. siyah plastiğe kadar su içinde olmalı.
mailto:/urun_detay.aspx?urn=2844&ad=atman-akvaryum-isiticisi-75-watt

su içine komple batan model budur.
mailto:/urun_detay.aspx?urn=4684&ad=atman-kristal-camli-akvaryum-isiticisi-75-watt

Yanlış kullanıyormuşum sağolun ama çok memnundum tamamen batırdım su ısısı şu anda 28 derece bi problem yok bu batmaları neye göre ayarlıyorlar?

izolasyon biçimlerinde fark var bunun yanında cam kalitesi de. dik duran normal cam tüp diğer batan kristal camdır.

ısıtıcıda en kaliteli cam quartz olandır.

Geri