Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Çene altı iz

Aslında salmonella bulaşıyor. Bu açıdan dolayı amerikada salmonella için 7 yaş altı ve 70 yaş üstü için ölümcül nitelik taşır ibaresi vardı.

Birkaç küçük çocuk ağzına alıp boğulduğu için 10 cm kabuk boyu altı satışa da yasak gelmişti şu an durumu bilmiyorum.

İnsanlar bilmedikleri şeylerden korkar. Bazı dini bütünler(!) domuz muamelesi yapar. İş haram, abdest gittilere gelir.

Yılan gibi canlı hayvanla beslenen hayvanlarda biraz merhamet duygusu körelmeli. Böcek neyse de mesela yılanı canlı civciv ile besliyorlar. Bunu insan kaldıracak yapıya sahip olmalı.

Aslında salmonella bulaşıyor. Bu açıdan dolayı amerikada salmonella için 7 yaş altı ve 70 yaş üstü için ölümcül nitelik taşır ibaresi vardı.

Birkaç küçük çocuk ağzına alıp boğulduğu için 10 cm kabuk boyu altı satışa da yasak gelmişti şu an durumu bilmiyorum.

İnsanlar bilmedikleri şeylerden korkar. Bazı dini bütünler(!) domuz muamelesi yapar. İş haram, abdest gittilere gelir.

Yılan gibi canlı hayvanla beslenen hayvanlarda biraz merhamet duygusu körelmeli. Böcek neyse de mesela yılanı canlı civciv ile besliyorlar. Bunu insan kaldıracak yapıya sahip olmalı.
Benim cahillik dediğim nokta zaten hayvana dokunduktan sonra ilk işim ellerimi yıkamak hijyene dikkat ettiğimiz noktada kolay kolay bulaşmaz değil mi 🙂

Sizinle aynı fikirdeyim benim çoğu insanla ters düştüğüm nokta bu aslında ayrıntılı anlatmama rağmen bunu anlayacak kapasitede olduklarını düşünmüyorum dedim ya sıra dışı hayvanlar dikkatimi çekiyor örnek vereyim tarantula onun üzerindeki tüyler amacı ne ya da zehri nereden gelir gibi bir merakım vardı oturup araştırmıştım tarantulanın üzerindeki tüyler kendisini koruması için varmış bu tüyler kancalı bir yapıya sahip olduğu için kolay kolay ayrılmazmış ikinci olarak mesela o bizim zehir dediğimiz onun mide asidi gibi düşüne biliriz avını avladığında o öndeki iki dişiyle zehrini aktarıp öğütüp yermiş falan filan hoşuma gidiyor oturup araştırmak

1000020689.jpg

Dediğiniz kum bu mu?

Evet o kum.

2 saat kadar derin bir rem uykusu olur. Onun harici hareket ve ışığa duyarlılar. Tehdit noktasına gelene kadar gözlerini açmadan takip ederler.

Geri