Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Çırpınmalar kaçmalar

O zaman akvaryum suyunu bir kaba alıp hayvanı başka odaya alın. Üşümemesi için su içinde olmalı.

Su içinde burunda balon olması normal bu uyurken burnundan su kaçmasını önlemekle birlikte suda farklı bir ses dalgalanması halinde titreşerek olası tehdidi algılamasını sağlar. Doğal yaşadıkları ortamda timsah yada büyük balık olabiliyor.

1000018449.jpg
1000018446.jpg

Bunu şimdi çektim kaba alıp başka yere götürsem hep kaçıyor 4 kere kaçtı hep yüksek dediğim kaplardan kaçtı diğer kaplumbağayı basamak gibi kullanıp kaçtığını bilirim çok hareketli

Hayvanın genel görüntüsü güzel göz kulaklar sağlam kabuk yapısı güzel.

Ya derin bir kap bulun yada kabı derin bir mukavva kutu içine koyun. Dışarı kaçarsa olmadık yerlere giriyorlar bulması da ayrı dert oluyor.

Hayvanın genel görüntüsü güzel göz kulaklar sağlam kabuk yapısı güzel.

Ya derin bir kap bulun yada kabı derin bir mukavva kutu içine koyun. Dışarı kaçarsa olmadık yerlere giriyorlar bulması da ayrı dert oluyor.
😅😅 Bulması dertten öte ağlaya ağlaya aramıştım birinde TV arkası kabloların orada çıktı diğerinde yatak altı fln aşırı hareketli bana çok alışık ve inatçı illa istediği olacak elime arada sırada alırım hijyene dikkat ediyorum hastalık bulaşabilir biliyorum dikkat ediyorum ama elimde durmayı çok seviyor kaçmıyor tam tersine elime gelip uyuyor tüm derdim bu resmen temiz ve kaplumbağalara ait çarşaf var temiz olduğundan emin arada yürümeleri için çarşafı açıyorum bırakıyorum geziyorlar mikrop kapmasınlar diye hijyeni aşırı önem veriyorum bunu da tekrar belirteyim

Geri