Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Coco’ya veda 😔

Pudingkokusu

Yeni Üye
Sanırım bu konu başlığı veda ettiğimiz dostlarımızı anmak için 😔 Coco benim 2 kaplumbağamdan biriydi. Daha çok küçüktü ve bizimle çok uzun vakti olmadı ama yine de öldüğünü kabul etmek tüm aile için zor oldu 😔 2025 nisanda aramıza katılmıştı. 2025 yazın bize veda etmişti. Onun anısına paylaşmak istedim. Güneşlenmeyi çooook seviyordu. Çiko onu sürekli engellemeye çalışsa da bir şekilde yine de hiç aksatmadan günlük güneşlenmesini yapıyordu 🥹 Kabuk deseni çok güzeldi ve o aramıza katıldığı dönem Coco Chanel hikayesi konuşulmuştu (ve dişi olduğunu düşünüyorduk) bu yüzden o ismi vermiştik. Burada da anı kalsın istedim. Bizim bilgisizliğimiz yüzünden ölmüştü. Maalesef klimanın zararının dokunacağını düşünememiştik 😔
Umarım bizimle güzel vakit geçirmiştir 😔🤍
Coco anısına.

Ekli dosyalar

• IMG_6267.webp
    IMG_6267.webp
    198.7 KB · Görüntüleme: 34
Ölüm kabında bakılan hayvanların en az %95`i bir yaşına varamadan ölüyor. Diğer kaplumbağa hala hayatta ise onun için yeterli bir sistem kurmuş olduğunuzu umarım.

Ölüm kabında bakılan hayvanların en az %95`i bir yaşına varamadan ölüyor. Diğer kaplumbağa hala hayatta ise onun için yeterli bir sistem kurmuş olduğunuzu umarım.
Yok bunda kalmıyorlardı. Siz beni uyarmadan önce ben doğal güneş ışığı da almasının iyi olduğunu düşünüp güneşe çıkartıyordum bazen. Bu fotoğraf da balkondan. Sizin uyarınızdan sonra güneşe çıkartmadım bir daha🙏🏻

Geri