Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!3. Gün bugün vitamin inPamuğu ıslatıp suratını olabildiğince silin. Belki gözlerine bu kum taneleri girmiş olabilir.
1 hafta boyunca her gün 1 damla ağzına vitamin damlatın. Ya B vitamini eksikliği var ya da hayvan korktuğu için kullamıyor olabilir.
Gentagut u ilk olarak pazartesi günü sadece öğlen damlattım ondan sonraki günlerde sabah akşam uyguladım gözündeki şişlik azalmış gibi3. Gün bugün vitamin in
Reptivit kullanıyorum
Tamamdır ilacı kullanmaya başladıgımdan beri hareketlendi kutu içinde sürekli yer değiltiriyorDevam edin. Hayvan iyileştikten sonra 3 gün daha devam edip bırakın ilacı.
Hareket ederken arka bacaklarını kullanmıyor önlerle hareket ediyor bir sıkıntı var mıdır?Birkaç hafta aç kalabilir. Siz bitkileri verdikten sonra uzaklaşın.