Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Tamam pazara kadar devam edeyimAğız açma sürekli değilse sorun yok.
Gözünün içinde belki toz tanesi kalmış olabilir. Bir hafta uygulayıp bir hafta dinlendirin. Bakalım gözünü açacak mı?
merhaba, kara kaplumbağasını nereden buldunuz? ne gibi yerlerde varlar ?Saklanma alanı olarak ne kullanabilirim elimde şuan mağara tarzı hiçbirşey yok
Önce elindeki hayvana düzgün bak. Sonra başka hayvan alırsın.merhaba, kara kaplumbağasını nereden buldunuz? ne gibi yerlerde varlar ?
??Önce elindeki hayvana düzgün bak. Sonra başka hayvan alırsın.
Heves edip alacağın oyuncak değil bunlar.
nasıl bakıp bakmayacağım benim insiyatifim sizi ilgilendirmiyorÖnce elindeki hayvana düzgün bak. Sonra başka hayvan alırsın.
Heves edip alacağın oyuncak değil bunlar.
Senin ben#^&@&#*@,@.nasıl bakıp bakmayacağım benim insiyatifim sizi ilgilendirmiyor
Sokakta buldum herhangi bir araba ezmesin diye sahiplendim sahiplendiğimde gözleri kapalıydı bende tedavisine başladım iyileştikten sonra uygun yere salıcammerhaba, kara kaplumbağasını nereden buldunuz? ne gibi yerlerde varlar
Ek olarak evde beslemeye uygun değil bu tür bu hayvanların gezmesi için büyük bir alana ihtiyacları varmerhaba, kara kaplumbağasını nereden buldunuz? ne gibi yerlerde varlar ?