Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

D3 Kabuk Uygulaması

Cvp: D3 Kabuk Uygulaması

Onları bej renk olanlarla harman yapıp verirsin, yani açık sarı olanları.

Hayır onlar carnivor dis kısmına eşdeğerde sanırım raffy P kullanmadığım için emin değilim fakat ayrilmayacak

Emre abi ayırdım hepsini aynı yere koydumda 4 öğünlük falan çıktı 1 ay o idare eder sonra alırım mineral

mailto:/o6xjmc.jpg

mailto:/4ptjrl.jpg

2. fotoda d3 uygulamasından önce çektim bugun 5. uygulamayı yaptım.

Kabuk toparlamış Yaşarcan. Gayet güzel artık uygulamayı bırakabilirsin. Plaka aralarıda hayvanın boy attığını gösteriyor. Çok rahatlamıştır.

Bugün iş gene yoğundu forumdan uzak kaldım biraz.

Abi plaka aralarında sanki beyazlık var yada flaştamı parladı bilmiyorum?

Onu farketttim ama o zaten devit ile çıkmaz pek. Yoğunda değil. Alt kabuk gelişimi tamamlayınca görelim.

Tamam abi bıraktım tedaviyi

Abi alttaki yorumunu yeni gördüm.. Elinden geleni yapıyorsun abi tabiki iş olunca bakma :)

Yasarcan o kabuk aralarinda olanlar da kirec ama devit bencede etki etmez zamanla gecer zannediyorum

Cem abiden esinlenip bi genel not yapiyim: Bu kabuk konularinda kuru sekilde fotograf koymak yorum yapmayi kolaylastirir

Geri