Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Deep fix Vitamin'i kullanabilir miyim?

Kaplumbağa adam

Gümüş 2 Üye
Kaplumbağamı ilk aldığımda Deep fix vitamindir almıştım,ilk aldığımda bir iki defa killandım ama sonra kullanmayı bıraktım,ve vitamini düzenli bir şekilde kullanabilir miyim?

Vitamin bu:
17439420753021923174423697316469.jpg

Haftada bir 1 damla verin.

6 cm boya birşey kalmamış. Ek yemler alacaksınız. Kullandığınız yemler ne marka?

Sera mineral yem var ayrıca belli oranda sera raffy P içinde de mineral yem var.

Bu sebeple kullanmaya gerek yok. Vitamin damlayı dolapta saklayın. Gerektiğinde kullanırsınız.

6 cm itibariyle 4. yem olarak tetra reptomin yada ahm turtle sticks yemi alın.

Sera mineral yem var ayrıca belli oranda sera raffy P içinde de mineral yem var.

Bu sebeple kullanmaya gerek yok. Vitamin damlayı dolapta saklayın. Gerektiğinde kullanırsınız.

6 cm itibariyle 4. yem olarak tetra reptomin yada ahm turtle sticks yemi alın.
Teşekkürler Terra reptomin alırım,vitamin damlayı buz dolabında mı saklıyatım?

Bir de yem programını nasıl yapıyım? Şimdi böyle
17443489756876678367949965027501.jpg
ilk geldiğinden beri bu programı kullanıyorum,sadeceyem sayısını değiştirdim Raffy-p ve Raffy-mineral den 5,raffy-ı dan 7-8 tane veriyorum
Terra reptomin'i bu gün alacağım inşallah

Damlayı iştahsızlık halsizlik hallerinde kullanın.

Verdiğiniz yem oranı uygun. Yalnız reptomin stick değilde un kurdu biçimli olan ise RaffyP ölçüsünde olacak şekilde ikiye kırıp verin.

Sera mineral yemi 2 öğün, gammarusu 3 öğün, raffy P yemi 4 öğün, reptoyu 5 öğün yapın toplam 14 öğün eder. Raffy P ile gammarusun ara günlerine denk getirecek şekilde reptomin yapın.

Sera mineral yemi 2 öğün, gammarusu 3 öğün, raffy P yemi 4 öğün, reptoyu 5 öğün yapın toplam 14 öğün eder. Raffy P ile gammarusun ara günlerine denk getirecek şekilde reptomin yapın.
Yani

Pazartesi:
Sabah - Raffy-p --- Akşam Raffy-ı

Salı:
Sabah - Reptomin --- Akşam-reptomin

Çarşamba:
Sabah - Raffy-p --- Akşam - Raffy-ı

Perşembe:
Sabah - Raffy-mineral -- Akşam reptomin

Cuma:
Sabah - Raffy-p. --- Akşam - Raafy-ı

Cumartesi: