Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!2kaplan' Alıntı:dostum ben açıkhava basıncını kullanıyorumşöyle yapıyorsun, hortumu suyun dibine batırdın tamam, diğer ucunu, suyun içindeki ucundan daha alçak şekilde tutup ucuna kadar suyu çekiyorsun, sonra ağzına girmeden kovaya boşaltmaya başlıyorsun.. aynı mantık ben yıllarca bunu kullandım, tek uyarım, aman ağzına su kaçmasın
![]()
2kaplan' Alıntı:çaktırma benimde kaçtıdikkatli olmak gerek işte, bu hayvanlar bir mikrop taşıyordu tehlikeli bir şeydi, o yüzden dikkatli olmak gerek.. ama ben gerçekten bu '' manuel '' olaydan çok verim aldım..
2kaplan' Alıntı:çaktırma benimde kaçtıdikkatli olmak gerek işte, bu hayvanlar bir mikrop taşıyordu tehlikeli bir şeydi, o yüzden dikkatli olmak gerek.. ama ben gerçekten bu '' manuel '' olaydan çok verim aldım..