Arkadaşlar uzun süredir forumu takip etmiyorum galiba çok şey kaçırdım
benim kapluşlarda gereğinden falza büyüdüler üniversite den dolayı şehir dışındayım kapluşlarla ailem ilgilenmekte. Tabi aile sevgisi biraz fazla geldiğinden sanıyorumki kapluşlar obez olma yolunda birhayli ilerlemişler . Bu yüzdende akvaryum aşırı derecede kirlenmekte . mailto:/forum/Konu-yeni-resimleeerr-vaarrr-d-d.html daha önce açmıştım konuyu eski resimler bu konudakiler ama akvaryum aynısı . sadece içerisinde kuru alan vs. değişikli oldu içerisine büyük hani büyük derken baş parmak büyüklüğünde taşlar arıyorum düzgün güzel olanlardan bulursam iyi bir dekor yapacağım . Esas konuya gelecek olursak daha önce genç kaplumbağa adlı üyenin aldığı resun marka ufaak dış filitreden almıştım mailto:/forum/Konu-yeni-dis-filtrem-ve-birkac-resim.html . Tabiki bu filitre uzun süre bizimkilerinpisliklerine dayanmıyor
. Benim düşüncem pek pahalı olmayan ama bu boyutlardaki bir akvaryumu (su dolu seviyesi verdiğim ilk linkteki resimlerdeki akvaryumda yaklaşık 4-5 parmak aşağıda kalacak şekilde) iyi bir şekilde temizleyebilecek olması . Şimdi diyeceksinizki akvaryumunuzun boyu ne
. Vallahi kusura bakmayın ama şuanda hiç aklımda değil ve evde değilim
ama haftasonu döndüğümde onuda yazarım
amacım sizinde görüşlerinizi alıp uygun fiyatta bir dış filitre alabilmek . Fiyat konusuna gelecek olursak 100 TL yi geçmeyecek şekilde olabilir zaten resun u da 50 TLye getirmişlerdi . Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim .