Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Dış Filtre Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berke_md
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berke_md

Yeni Üye
Bı kaç aya ömürlük akvaryuma geçmeyi düşünüyorum iç filtre yetersiz gelir muhtemelen dış filtre alacağım F/P ürünler varmı bilindik?

En kaliteliler grubunda tetra plus modeli biraz daha hesaplı.

Orta grupta lifetech.

Akvaryum ölçüsü nedir?

Hayvan sayısı kaç?

Ömürlük için ölçü 100*50*50h yada 60h ve 10 mm cam kalınlığında bir akvaryum olacak.

Bu hayvanların 30 cm kabuk boyuna kadar yolları dişi ise 35 cm.

Bu ve ekipmanları tek kalemde alıp kurtarın derim.

O açıdan tetra plus 1000 daha uygun olur. 4 sepetli geniş, yeni nesil tasarruflu motor. Uygun filtre malzemeleri ile 6 aya kadar filtreyi açmadan kullanabilirsiniz.

Ömürlük için ölçü 100*50*50h yada 60h ve 10 mm cam kalınlığında bir akvaryum olacak.

Bu hayvanların 30 cm kabuk boyuna kadar yolları dişi ise 35 cm.

Bu ve ekipmanları tek kalemde alıp kurtarın derim.

O açıdan tetra plus 1000 daha uygun olur. 4 sepetli geniş, yeni nesil tasarruflu motor. Uygun filtre malzemeleri ile 6 aya kadar filtreyi açmadan kullanabilirsiniz.
Isıtıcı Terra aldım 100 watt o da ondan dolayı akvaryumu küçük almayı planlıyorum biraz yoksa ısıtmaz sanirim 200 lt akvaryumu

Yok ısıtmaz. Jbl protemp ve eheim thermocontrol 200 watt 300 litre akvaryumu götürür. Diğerleri 1 litreye 1 watt.

Tetra ht de bir miktar fazla ısıtıyor ama jbl eheim ayarında değil.

Geri