Cvp: dış filtre
debi güçlü çünkü su çıkışı yakın ve fazla hortum içinde ilerlemeden cıkıyor, fakat su seviyesi ile aynı hiza da oldğu içinde burdan bir kayıp var kılavuzda 1.5 metre ( max olarak geçmiş bu) bir anlamda dip sifonu gibi emiş için düşünmek gerekiyor bende orda problem var, 750 lt fabrika degeri var 500 lt içi dolduğunda çevirsin diye bakıyorum burda açıkcası sıkıntım yok çeviriyor gibi ölçmedim daha ama kısa zamanda ölçerim,
mech pro için seramikle aynı görevde diyebiliriz okuduklarımdan anladığım bu, mech pro ya ekstra olarak biyo mech ise üzerinde bakteri kültürü de tutabildiğini söylüyor eheim, zeolit işlevi yok
mech pro en alt sepette üstte biyo mech üsttede substrat pro ile elyaf ve karbon bulunuyor
mech proyu ön filtre ye alırsam eğer dediğim gibi 1. sepette biyo mech ardından sünger (orta gözenekli ) 2. sepette sünger ( ince gözenekli sünger) ardından sub pro 3. sepet elyaf ve fluvalın karbon-zeo karımısı diye düşündüm ben
yani emiş su seviyesiyle aynı hizada oluyor buda dip sifonunda yaşadığım problemi doğuruyor ( eklemeyi unutmuşum)