Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

dış filtre

Cvp: dış filtre

anlatamadım ben sanıyorum biraz karıstı durumlar :)

suanda ki durum; ön filtre büyük gözenekli sünger 1. sepet pro mech, 2. sepet biyo mech 3. sepet sub pro + elyaf ve yanında gelen karbonlu elyaf yada sünger

düşündüğüm durum, ön filtre pro mech 1. sepette orta delikli süger sonra  biyo mech, 2. sepet ince delikli sünger sonra sub pro 3. sepet elyaf üstüne fluvalin karbon-zeolit karısımı, ki karbona gerek olmadığını buraya direk zeolit koymamı söylediğiniz düşünüyorum)

prodac elyaf evde hazır var önceden almıştım bitene dek kullanayım dediklerinize geçerim zaten

Bu ön filtrede bir miktar boşluk olacak. Bu boşluk yoğun kiri bu kısımda tutacak. Tamamen doldurursan olmaz.

İlk sepete seramik özelliği olanı ortaya zeoliti üste substratı al.

Cvp: dış filtre

tabiki full doldurmıycam ön filtreyi :) bu durum da ;ön filtrede pro mech  biyo mech 1. sırada 2. de zeolit. 3 de sub pro olacak arada süngerler ve elyef tabi :) cem bey geçmiş olsun sizi de uğraştırdım kusura bakmayın iyi geceler

[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]ön filtrede pro mech, [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]1. sırada [/font]biyo mech  2. de zeolit. 3. de sub pro olacak arada süngerler ve elya[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]f[/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif] tabi , olucak :)[/font]

Çok sağol. Kalkamadığım için bilgisayara geçemedim. Oradan filtrenin iç plan resimlerine bakabilseydim daha net cevap yazardım. Konuyu kafada canlandırdığım için uzadı biraz.

Geri