kaplumbuğur
Bronz 3 Üye
benim 80*45*30 luk akvaryumum var... iç filtrem bozuldu muhtemelen şuan çalışmıyo... bende yeni iç filtre alacağıma dış filtre alayım diyorum... marka ve model öneririmisiniz...???
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!cem' Alıntı:samet bence cinsiyetleri belli olsun öyle al. dişilerin fazla olması sorun değilde erkek ikilenirse bayağı bir hır gür oluyor. tosbalarda medeni bir anlayış yok illa birisi harem kuracak.
kaplumbuğur' Alıntı:bu üçünden hangisi daha iyidir... ) almışken uzun süre sıkıntısız kullanmak istiyorum... bide yaşadığım yerde elektrik kesintileri biraz sık oluyo... ne gibi sıkıntılarla karşılaşırım...
evet en sağdaki diğerlerine göre biraz daha büyük... kabuk boyu 7-8 cm civarı.. onu bi akrabamın ölüm fanusunda buldum ve tamamen içler acısıydı durumu... onun ismi şazo... ) onun yanına bi tane daha almak istedim arkadaşlık için ve abuşu aldım... çok iyi anlaştılar... abuş 5 cm. daha sonra kavga olayını hiç düşünmeden 2 tane daha aldım fasülye ve bezelye... ) 4cm... çok şükür bi sıkıntıları yok... gül gibi geçinip gidiyolar... sadece yem zamanı sıkıntı oluyo... abuş la şazo fasülyeyle bezelyeye yem bırakmıyo... bende hepsini ayrı ayrı akvaryumdan çıkarıp yemleyip geri akvaryuma bırakıyorum... )) kuru alanları tam bi komedi... iki tanesi yan yana geldiği zaman diğeri onların üstüne çıkıp köprü oluşturuyo... süper bi görüntü oluyo... ))
almanı tawsiye ederim ama inşallah kavga etmezler...
mailto:/urun_detay.aspx?kat=240&urn=5214
bunda sadece süngerle karbon köpük var ama 250-350 lt...
mailto:/urun_detay.aspx?kat=240&urn=4531
bu ise sünger seramik elyaf biobal ve karbon var 150-250 lt...
tetra ex daha mantıklı geldi... ne dersiniz...???
jebo 925 hakkında da bişey bulamadım...
AEK' Alıntı:Eheim daha büyük akvaryumu temizleyebiliyor. Bende Eheim 2215 ve ex 600 var. İkisindende memnunum. Fiyat olarak malzemeyede para vereceğiniz için Eheim ücreti daha falza olacaktır. Ama ben gene güç ve biraz daha kaliteli olmasından ötürü Eheim alırdım. Tercih sizin.