Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

dışkı

Dilan1903

Taç 2 Üye
Benim kapluş dışkıladıktan sonra dışkısını doğal olarak yiyor ama yedikten sonra agzindan asit gibi duman gibi bişe çıkıyor suda farkedebiliyorum bazen yogun bazen az bazende hiç çıkmıyor onun sebebini ògrenebilir miyim?
1 soru daha benim kapluş 6 cm raffy l nin içinde ki balıktan hafta da kaç kere ve kaç tane vermeliyim?

Onlar ağzında gecelediği dışkı tozu.

Yemi haftada iki gün vereceksin. Yani 4 öğün

Sabah 4 adet raffy p verildiği zaman akşam öğünde 1 tane balık yeterli olur mu ?

Az ya da fazla veririm diye o hesaplamada pek kendime güvenemiyorum

Cvp: dışkı

Yemi aldın ya eline avucunun içine birbirine dipdibe olucak halde birlestir sonra o elindeyken su içinde hayvanin kafasına bak sana dogru geldiginde goz hesabi yaparsin bir problem cikmaz zamanla alisirsin zaten. 

Bunlari neden soyluyorum dersen yem işi belirlenmiş rakamlar boyutlar değil mesela bendekiler ayni yas ve kabuk boyunda ama bir tanesinin kafasi daha buyuk ona cok az daha fazla veriyorum.(cok cok az) güven kendine mutlaka hesaplayabilirsin.

Raffy'deki balık bir stick yem kadar. Bir stick yem 2 gammarusa denk ona göre ayarla.

Geri