Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

dışkının rengi

Cvp: dışkının rengi

Anüs bölgesini genede kontrol et. Bu arada diğer dışkılardan dipte gördüysen bu muhtemelen kusma gibi bir durum.

Abi ikisininde anusleri açık pembe. Dipte parça bordo dişi şeffaf derili gibi parçalar var. Krem rengi diskilarda var ama. Acayip gerildim ya. Yem yediler az önce gayet iştahlılar biri çok hareketli digeri geldiğinden beri durgun ki bunu karakterine yormustuk. İştahı yemesi falan iyi. Sadece pek yüzmeyi sevmiyor

Anüs içi suda görebildiğim kadar pembe yani kırmızılık yok. İç kanama var desem hayvanlarda hastalik belirtisi yok dvit3 takviyesi yaptım bugün belki bagirsaklarinda sorun varsa yumusatsin diye

Diptekiler dışkı olabilir. Ama kusma olup yüzeyde olanlar çökmüşte olabilir. Ancak hiç istemesemde hayvanlarda yada birinde iç kanama durumundan da şüpheleniyorum. Hayvanları veteriner hekime götür derim. Şimdi ne desek tahmin. İstanbul damıydın İlker?

Sen hayvanlara şimdi iki adet daha mineral olmayan yem ver 3 adette olur karınları şişip çabuk dışkılasınlar renklerine bak hala kırmızılık varsa hekime gidersin

hayır kırıkkaledeyim. İç kanama olsa hemen extrem durumların ortaya çıkması gerekmez mi? Ne bileyim yem yememek falan filan. Sabah olmayacak yani bize bugün

Yok ağır aşırı bir durum değilde midede bir kanama olduysa böyle koyu renk çıkar. Ama ben hala yüzeyde gezeni anlamadım. Tabi kanama kanamadır mantığı ile yaklaştım. Sen hayvanları ayırma şansın olsa o şekilde gözlemle bence. Belki durum şu durgun olandadır sadece.

tüm bordo parçaları aldım abi. Biraz fazla yemledim işte. Sabahlayıp bakacağım habire. Bordo dışkı görürsem veterinere götüreceğim. Umarım ikiside krem rengi çıkartırda bende rahatlarım

Hayvanlar uyursa hiç bekleme boşuna. Dışkılamazlar.

krem çıkmaz kahverengi olur. mineral yemde boyar madde var telaşlanma hemen belki o olabilir. ben bu yemi verirken baylıyorum. sanki ağızlarına ruj sürmüşler gibi oluyor.

Sabah gözlemlediğim kadarıyla hiçbir olağanustu durum yok iştahlari yerinde. Sanırım kuruntu yaptım

Bugün ve yarında bak İlker. Eğer mineral yemlerse bir şekilde sindirememiş. O zaman yemin durumunu be tarihini, tabandaki kumu ve kuru alan ısısını tekrar değerlendireceğiz.

Geri