Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Durgun kaplumbağa

Hangisi hesaplı ise onu al.

Bişey daha soracagım şuanki akvaryumum 27x35x15 ölçülerinde kuru alanı akvaryum üstüne aldım agzına kadar su koydum etrafını kapattım akvaryumun daha cok yer kalabilmesi adına ben ısıtıcı alacagım termostatlı mı termostatsızmı bide 100 watt fazlamı olur

Bişey daha soracagım şuanki akvaryumum 27x35x15 ölçülerinde kuru alanı akvaryum üstüne aldım agzına kadar su koydum etrafını kapattım akvaryumun daha cok yer kalabilmesi adına ben ısıtıcı alacagım termostatlı mı termostatsızmı bide 100 watt fazlamı olur
Akvaryumunuzun resmini atabilir misiniz?

IMG_8282.jpeg
IMG_8281.jpeg

Kendi imkanlarım dogrultusunda en iyi bu şekilde yapabildim doğrumu yaptım tabi bilemem ama kuru alanı geçici olarak bir plastik kutuyla yaptık onun yanını keserek büktüm sonra sivri kısımlarını törpüleyip kapladıktan sonda direk koydum bantaladım dışarıdan atlamaması içinde o an karton bulabildim kartonu bantla kaplayıp yapıştırdım yani kuru alanı vardı ama yıkıldı o yüzden en acil bu şekilde yapabildim fikirlerinizide almak isterim kötümü iyimi bilemiyorum

IMG_8286.jpeg
IMG_8287.jpeg
IMG_8288.jpeg

Böyle iki tane ısıtıcı var ikiside 100watt ikisine 150 tl diyor birisi satıyorda uygunmudur

O akvaryumun hakkı 25 watt, 50 watta olur. Ama ileri dönük olarak bunlar çöp olur. Zaten 2-3 ay sonra akvaryum yenilenmeli. Onun için 100 watt daha makul duruyor. En azından bir daha ısıtıcı masrafı olmaz. Yalnız ısı ayarı için derece kullanılması şart. Doğru veriyi o verecek. Isıtıcı suyun nerdeyse 10 katı güçte.

Isıtıcı ayarlanabilir model olacak. Ayarsızlar 25 derecede sabittir. Tam batabilen model olacak.

Bu iki ısıtıcı da yaramaz. Hem kalitesiz hemde ayarsızlar.

Tetra ht alın. Bir iki hafta ısıtıcısız idare edebilirsiniz. En azından kaliteli sağlam ısıtıcı olsun. Fiyat takibi yapın.

Geri