Abi o mesajı öğlen yazmıştım zaten. Geceleri su içinde uyuyor.Hayvanı suya indir. Lambayı kapa su dışında uyumasın. Su içinde uyumaya alışsın kış geliyor.
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Abi o mesajı öğlen yazmıştım zaten. Geceleri su içinde uyuyor.Hayvanı suya indir. Lambayı kapa su dışında uyumasın. Su içinde uyumaya alışsın kış geliyor.
İlk yarım saatte 32 olacak.Abi o mesajı öğlen yazmıştım zaten. Geceleri su içinde uyuyor.
Akvaryumunuzun resmini atabilir misiniz?Bişey daha soracagım şuanki akvaryumum 27x35x15 ölçülerinde kuru alanı akvaryum üstüne aldım agzına kadar su koydum etrafını kapattım akvaryumun daha cok yer kalabilmesi adına ben ısıtıcı alacagım termostatlı mı termostatsızmı bide 100 watt fazlamı olur