Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Eheim jager kalibrasyon ayarı

Manas

Gümüş 5 Üye
100w ısıtıcı kalibrasyon nasıl yapılıyor başta yaptım güzel güzel isiticyodu 27 düşünce çalışıyor 28e gelince duruyordu birkaç gündür 29a çıkıyor bende maviyi 1-2 derece düşürdüm kirmiziyida düşürdüm şimdi 30 dereceye kadar çıkıyor bazen suyu karisitiyorum 28e düşüyor geceleri uyurken nasıl olacak

Mavi kaça düşünce calisacagi
Kırmızıda hedef sıcaklık degilmi

@PhotonicInduction sen kullanıyodun nasıl yaptın

Evin içi sıcak olmasın? Cihazı 27 ye ayarladıysan 27 de devreye girer en fazla 28 de durur. Odanın sıcaklığı 30C ise ısıtıcı ona bir şey yapamaz.

Evin içi sıcak olmasın? Cihazı 27 ye ayarladıysan 27 de devreye girer en fazla 28 de durur. Odanın sıcaklığı 30C ise ısıtıcı ona bir şey yapamaz.
Tam cildirmalik bu ısıtıcı varya ilk ayarı yapana kadar deli oldum zaten tam tutturdum dedim yine bozuldu ayar

Mavi alt limit kırmızı üst limit.

Kırmızı 28 derece yapın. Maviyi 26,5 gibi ayarlayın. Aşırı çalışmasın.

Dış ortam ısısı 28 dereceyi geçiyorsa ona yapacak birşey yok. Isıtıcı devreye girmez.

Sabah en soğuk halinde olacağı için su 26 derece altına inmemeli. Bu noktayı koruyoruz.

Filtre var mı suyun dengeli bir ısıda olması için sirkülasyon lazım.

Tamam. O zaman sıkıntı filtre olmamasından kaynaklı. Sadece yakın çevresini ısıtıyor.

Sorun değil yaz aylarındayız. Hava sıcak su kolay soğumaz. Soğuyacağı noktada hayvan ısıtıcıya yakın durur.

Geri