Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Eheim pick up 2008 yatay?

Vitasand aldıysaız daha temiz iş çıkarmanız normal. Ambalajlanmadan önce iyice yıkadıklarını hatırlıyorum.

anarxia' Alıntı:
http://vitasand.com/tr/urun/detail/6/278.html

resimden görebildiğim kadarıyla kumunuz linkteki kum, suya salınım yapmaz, rengi ise 5 yıl garantili, en iyi yerli üreticidir.

ayrıca bir maddedin suya salınım yapmayacağını üstüne tuz ruhu dökerek anlayabilirsiniz, salınım yapıyorsa köpürür.

Sefa firma ürününe güvensede ki bu firma kum konusunda bencede iyidir, genede içim rahat olmuyor. Nede olsa bu kumların üzerinde bazen kaya gibi ağır yükleri hareket ettiriyoruz. Aşırı sürtünme oluyor. Sonuçta firma suda boya salınımı olmayacağını söylüyor ama bu tarz kullanım şekillerinde geçerli olmayabilir. Hani kullanıcı hatası durumu gibi.

Cvp: Eheim pick up 2008 yatay?

firma kendi anlatmış zaten salınım yok ama soyulup gitme var. benim aldığım vitasandin silis kumundaki poşette el değmeden steril edilerek doldurulmuştur diye. işin açıkçası doğal olmayan ürünlerden pek haz etmiyorum. ama bu tip taşlar saksıda bitkinin altında güzel duruyor.

Geri