Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

evde kayboldu acil yardim

Cvp: evde kayboldu acil yardim

Hayır çıksalar akvaryumdan daha uygun ve güzel hangi ortama gitmeyi düşünüyorlar merak ediyorum, Sizinkiler takım çalışmasını iyi düşünmüşler, korkmak gerek artık :)

karanlik ostamlara akma peşindeler diye dusunuyordum ama ışığı görünce gidiyorlarmıs :)

Her yere tekrar baktim koltuklarin iclerine bile baktim 5. Gun hala yok deliricem nereye gitti tum odalari aradim yerlere yem koydum su koydum gelmedi

tuvalet banyoya bak nem kokusuna oralara gitmiş olabilir. balkon kapısı açıksa oraya da gitmiş olabilir. evde başka hayvan yok değil mi ? kedi, köpek.

Simdi bulduk mutfakta ortaya cikti kendisi cok sevindim kabugu tozlanmisti

iyi sağ sağlim bulundu. akvaryumda ısınır hayvan. kuru alanda durmak istiyorsa ısıtıcı lambayı bugünlük açık bırak. üşümüşse kendine gelir. yeme vitamin damlatıp ver. kırgınlığını alsın. geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Sağ salim bulunması iyi oldu.

Geri