Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Evimize yerleştik :)

Seyma.

Altın 5 Üye
Allaha sukur akvaryumu da temizledim sularını değiştirdim ortam musait oldugu icin pis suyu yere doktum ve akvaryumu hortumla doldurdum . Hortum basınç yaptigi icin tum pislikler suyun yuzeyine cikti bende 20 dakika onları boşaltmaya ugrastim . Sonunda onlari evine kavusturdum :)

mailto:/1b/y/prh28.jpg

mailto:/1b/y/prgyd.jpg

mailto:/1b/y/prh86.jpg

Kuru alan calismamiz suruyo . Suan kuru alan yok . Rampaya hali kaydirmaz koyucam mecburen . Aslinda koymak istemiyorum koku felan yapiyo diye ama mecbur. Ayaklar kisa geldi kuru alanin babam yeniden yapicak veya akvaryum silikonuyla monta edicez .

mailto:/1b/y/prh9b.jpg

Cvp: Evimize yerleştik :)

şimdilik filtreyi yukarı doğru kaldır hayvanlar üstüne çıktığında kafaları su üstünde kalacak şekilde dursun. yani su yüzeyinin 2-3 cm altında.

kuru alan için kullandığın ahşaplar boyalı olmasın ve çam ise salınım yapma ihtimali var. kavak ve gürgen tahta bu konuda iyidir. aslında bu kuru alanı cama silikonla yapıştırabilirsin. ama bir kaç günde anca kurur. pleksiye benzettim. pleksi parçasından ayakta yapılabilir. veya kenarları traşlanmış camdan.

Carsamba gunu hazir kuru alan alacak babam o zamana kadar idarelik bu zaten . Yukari dogru kaldirsam sıpa alttan girip vantuzu cikariyo

Bence gayet güzel olmuş. Ufaklığa sağlıklı bir ömür.

Ben hep tekil olarak konuşuyorum sanırım iki taneler :) ama hep biri yaramazlık yaptığı için hep ondan söz ediyorum :)

Cvp: Evimize yerleştik :)

Sayıyı yukarıda çoğul belirtmişsin aslında. sadece sonuncuda birinden bahsedince ben tekil yazmışım. İkisinede sağlıklı ömür dilerim :)

Geri