dude7811
Yeni Üye
Herkese merhaba, yeni akvaryumu kurarken sizden ve tecrübelerinizden destek almak istiyorum. Öncelikle kaplumbağam RES ve yaklaşık 7 senedir birlikteyiz (bebekliğinden beri). 60*23*30h akvaryumda yaşıyordu ama artık iç ekipmanla birlikte sığamaz hale geldiğinden önce kuru alan sonra ısıtıcı ve iç filtreyi çıkarmak zorunda kaldım, kısa bir süre ısıl dengeyi sağlamak şartıyla bu ekipmanlar olmadan yaşadık ve yeni akvaryumumuzu sonunda edindik.
Yeni akvaryum 120*40*40h ölçülerinde ve 0.8mm cam kalınlığına sahip.
Elimdeki ekipmanlar ise şu şekilde:
EHEIM 2213 Dış Filtre
Atman 100W ısıtıcı
markasını hatırlayamadığım bir dış filtre daha
markasını hatırlayamadığım bir iç filtre
Forumdaki diğer akvaryum kurulumu konularını okudum ve bazı şeyleri öğrendim ama yine de güncel bi etkileşime ihtiyaç duyuyorum, taban malzemesinden lambalara, kuru alandan filtrelere kadar yardımlarınıza talibim. Uçuk kaçık bütçelere sahip değilim, önerilerinizde göz önünde bulunursa çok mesut olurum.
Ayrıca yalnız başına çok sıkıldığını düşündüğümden eş bulmak da istiyorum kendisine, nasıl olur ya da olur mu konusunda da fikir kabul ederim.
Şimdiden okuyan, cevap veren, kafa yoran herkese çok teşekkür ederim.
Sevgiler, saygılar
Yeni akvaryum 120*40*40h ölçülerinde ve 0.8mm cam kalınlığına sahip.
Elimdeki ekipmanlar ise şu şekilde:
EHEIM 2213 Dış Filtre
Atman 100W ısıtıcı
markasını hatırlayamadığım bir dış filtre daha
markasını hatırlayamadığım bir iç filtre
Forumdaki diğer akvaryum kurulumu konularını okudum ve bazı şeyleri öğrendim ama yine de güncel bi etkileşime ihtiyaç duyuyorum, taban malzemesinden lambalara, kuru alandan filtrelere kadar yardımlarınıza talibim. Uçuk kaçık bütçelere sahip değilim, önerilerinizde göz önünde bulunursa çok mesut olurum.
Ayrıca yalnız başına çok sıkıldığını düşündüğümden eş bulmak da istiyorum kendisine, nasıl olur ya da olur mu konusunda da fikir kabul ederim.
Şimdiden okuyan, cevap veren, kafa yoran herkese çok teşekkür ederim.
Sevgiler, saygılar