Arkadaşlar bugün arkadaşımla çarşıda gezerken ben işte kaplumbağa konusunu açtım ve bana dedi ki bir akvaryumcu tanıyorum bir uğrayalım ben orada birkaç kere sarı yanaklı görmüştüm dedi ben tabi şaşırdım ve hemen gitmek istedim bayağı bir sokak aralarında dolaştık tam kaybolacağız zannederken küçük bir dükkana geldik tabelası felan yok akvaryumcu olduğunu camda duran akvaryumlardan gördüm girdiğimde ise ağzım açık kaldı arkadaşlar içerde türkiyede bulunmayan sarı yanaklı missisipi map ve alligator snapping turtle lar vardı hemen gittim baktım fiyatlar. Biraz fazla idi alligator da 50tl istedi ama sarı yanaklı ve mississipi map lere 10-15 tl istedi değişik boyutları vardı! Arkadaşlar şu an arkadaşıma yazoyorum cvp vermiyor en kısa zamanda gidip almayı düşünüyorum sarı yanaklı ve mississipi lerden arkadaşlar kargo ile gönderebilirsem gönderirim birkaç kişiye şu an dükkanın ismini görmedim sormadım da tabelası yoktu arıyırum ama bulamadım internette gitsem de bulamam arkadaşa sormak lazım bitecek diye korkuyorum arkadaşlar isteyen olursa söylesin belki alabilirim ve kargo ile gönderebiliim