Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Farklı cins arayanlar

Arkadaşlar okul arasında gittim arkadaşlar malesef büyük map turtle hariç bişey göremedim sorduğumda o 50 tl lik olan da alligator snapping turtle değilmiş çok kzgınım şu an ve adama da kızdım ama fazla abartmamak lazım sadece adamın inatı yüzünden gitti kaplumbağalar birine

Cvp: Farklı cins arayanlar

Hayırlısı olsun diyelim. Çok da üzme kendini. Ucunda ölüm yok ya. Umarız kaplumbağaları alan kişi ya da kişiler bizlerin vereceği gibi sevgi ve değer verirler. Ayrıca önümüzde uzun yıllar var. Kısa vadede olmasa da uzun vadede farklı türler ülkemize ithal edilecektir illaki.

Ama sadece adam inat etiği için şu an çoğu kişi farklı cins alamadı!!! Eminim bana inadına satmadı aslında gidip buna iyi bi fikrini söyleyeceksin ama sabrediyorum gerek yok! Genede sinirliyim o adama çünkü bir daha farklı bir cins ne zaman gelri bilmiyoruz ve emin olun ki ben istemiyorudum ztn sadece bi sarı yanak istiyırdum! Neyse kırmıız yanaklı arkadaşlarımda çok iyi:)

bu kadar çabuk satması olanaksız gibi bir şey eşe dosta dağıtmıştır. bu da satmak istememesinin nedenini açıklar. yoksa kaç kişide sana sorduğu gibi uygun ekipman vardır ki satsın. belkide kıllandı hayvanları sakladı. demiştim ya hayvan satış ruhsatı olmayabilir diye sende sitemiz var deyince huylandı belkide. elinde kalan için gelen görevli olsa diyecekki ben kendim besliyorum.

Ama bencede senin dediğin olabilir bence kıllanmıştır site felan dedim hatta büyük ihtimalle öyledir! Ama bana uygun ekipman felan sordu ya 100% 18 yalın üstünde birş gelse ona fazla para söyleyecek ve ona satmak isteyecektir bende ilk sorduğumda salladı fiyatları gibi geldi bana pişman olmuştur sonradan vermek istemedi görevli felan göndersemmiki dükkana? Belki yakın zamanda bir daha getirtir yoksa çağırmayayım da birdaha getirdiğinde istediği parayı vereyim mi? Hem yarın soracağım nasıl getirdiğini!!

hç sorma bugün arkadaşa aldık şans eseri 5 tl adamın haberi yok tu :)

ali getirirse hiç bir şey söyleme görevliler gelse çizgili için gelecekler o da yok diyorsun.

Geri