Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Fazla iştahlı

buse's

Bronz 4 Üye
Selamlar kaplumbagalarim fazla iştahlı kuru karides veriyorum sadece ama gün boyunca asla yemek hiç yememis gibi sürekli yemek istiyorlar akvaryumlarında filtreyi ya da ısıtıcı yi bile düzeltsem gidip orayı ısırmaya çalışıp yemeye çalışıyorlar yemek olmadığını fark edince de yeniden yemek istiyorlar bu normal mi

Su içinde sürekli yemek arama eylemindeler gün içerisinde ben odaya girince direk kuru alana çıkıp cami tirmalayarak gene yemek istiyorlar 10 15 gün önceye kadar bu kadar yoğun değildi ama git gide istekleri artıyor anlamadim

Benimkilerde öyle onlari yedirmeyi çok seviyorum ama fazla kaçar diye de korkuyorum. Sürekli açlar hiç doymuyorlar. Gün içinde öğün aralarında bende elimle veriyorum 1 2 adet bende merak ediyorum cevaplari

6 cm'ye birşey kalmamış. Bir defalık tetra axolotl yemi alın.

Mineral yemde sera carnivor ya da tropical biorept W yemi alın.

Bir de tetra reptomin iyi olur. Öncelikle axolotl yemi alın.

Sabah stick yemi akşam gammarusu verin.

Bulunduğum şehir biraz küçük olduğu için yem bulma konusunda sorun yaşayabilirim alabileceğim bir site biliyor musunuz

6 cm'ye birşey kalmamış. Bir defalık tetra axolotl yemi alın.

Mineral yemde sera carnivor ya da tropical biorept W yemi alın.

Bir de tetra reptomin iyi olur. Öncelikle axolotl yemi alın.

Sabah stick yemi akşam gammarusu verin.
Bulunduğum şehir biraz küçük olduğu için yem bulma konusunda sorun yaşayabilirim alabileceğim bir site biliyor musunuz

Atakan petshopa bakın. Bu nispeten diğerlerine göre hesaplı veriyor.

Şu yem olur mu içinde bir sürü kuru un kurdu ve desigik şeyler var

Ekli dosyalar

• 17320145382893006246684312473347.jpg
    17320145382893006246684312473347.jpg
    3.3 MB · Görüntüleme: 3
Evet axolotl o yem. Gammarus yerine tropical reptiles carnivore içindeki kan kurdunu ağzına sığacak oranda kesip verebilirsiniz.

Almışken diğer yemleri de alabilirsiniz. 6 cm sonrası vereceksiniz birşey kalmamış. Kargoda bedavaya gelir.

Ben kurdu attım kendileri eliyle iterek koparark yedi yiyebilir mi diye denedim ama ısırıp kuculterek yedi yinede kuculteyim m

Yiyebiliyorsa o şekilde verin. Koparıp yemeyi öğrensin. Suyu fazla kirletirse dediğim şekilde verin.

Geri