amazingvoltaa
As 3 Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!cikardim hic bi aparat yok ufluyo suan baya suda titresim oluyoÖn tapayı açın su önden aksın. Bu şekilde sirkülasyon yapmaz.
Su hacmi ne kadar? Filtre kaç W?cikardim hic bi aparat yok ufluyo suan baya suda titresim oluyo
Cok guclu degil su hacmide pek yokSu hacmi ne kadar? Filtre kaç W?
hayvani ucurtuyo suanŞelale boru takılı olacak o delikleri yan cama çevirin borunun ucunda ön cama vursun su.
simdi kapadim filtreyi gece bir yerlere carpmasinhayvani ucurtuyo suan
dediginizi hala anlayamadim fotograf atabilir misiniz
Filtre 7/24 çalışır kapatmamalısınız cem beyin dediğini anlamadınız sanırım şelale aparatının tam ucunda bi parça var suyun akışını kesip deliklerden akmasını sağlayan onu çıkarmanız gerekiyorsimdi kapadim filtreyi gece bir yerlere carpmasin
Sanırım siz şelale aparatını çıkardınız şelale aparatını geri takınız sizin resminize yeşil okla çizdiğim kısımda kapak var okun önünde onu çıkarın eğer hayvan hala savruluyorsa suyun şelale borusunu tutup cama doğru çevirin kırmızı okla gösterdiğim yere umarım yardımcı olabilmişimdircikardim hic bi aparat yok ufluyo suan baya suda titresim oluyo
tesekkurler sabah calistirsam sikinti olmaz sanirim?Sanırım siz şelale aparatını çıkardınız şelale aparatını geri takınız sizin resminize yeşil okla çizdiğim kısımda kapak var okun önünde onu çıkarın eğer hayvan hala savruluyorsa suyun şelale borusunu tutup cama doğru çevirin kırmızı okla gösterdiğim yere umarım yardımcı olabilmişimdir
Bence de sabah çalıştırın şuan kaplumbağanızın uykusunu bölmeyelimtesekkurler sabah calistirsam sikinti olmaz sanirim?
yani cama dogru carpip aksin usttenSanırım siz şelale aparatını çıkardınız şelale aparatını geri takınız sizin resminize yeşil okla çizdiğim kısımda kapak var okun önünde onu çıkarın eğer hayvan hala savruluyorsa suyun şelale borusunu tutup cama doğru çevirin kırmızı okla gösterdiğim yere umarım yardımcı olabilmişimdir
Evet evet yarın isterseniz resmini de atarsınız daha detaylı da anlatırızyani cama dogru carpip aksin ustten
bencedeBence de sabah çalıştırın şuan kaplumbağanızın uykusunu bölmeyelim
sagolun gercektenEvet evet yarın isterseniz resmini de atarsınız daha detaylı da anlatırız
Evet olsun sirkülasyon için gerekli, rica ederimbencede
tatli ilginiz icin tesekkur ederim can bey
pemi cama dogru tuttugumda o kapak acik olsun mu?
direkt net olsun diye cama sicratip yapariz yarinEvet olsun sirkülasyon için gerekli, rica ederim
Herkes farkli birsey soyluyoŞelale aparatını çıkartın. Filtrenin su çıkan yerini cama doğru döndürün.