Betulsah
Bronz 3 Üye
Her gün illa bir sorun çıkıyor ilk başta şunu demem lazım ki ailem evde hayvan istemiyor bende iki tane kaplumbağa aldım onlarla ilginmek bakmak ve büyümelerine şehit olmak zevk verici kaplumbağaları bir ara küçük kapta baktım iki günde bir mutlaka suyunu değiştirirdim koku yapmazdı şimdi akvaryuma geçtim ve sularını her zaman değiştiremediğim için koku yapıyor odayı devamlı havalandırırdım ki hava akışından rahatsız oluyorlar bende bu süreyi az tutuyorum bu kez ev halkı koku yaptığını söylüyorlar kaplumbağaları istemedikleri gibi göze batıyor maalesef ilk başta normal filtre aldım dip çekim yapmadığı için kullanmadım sonra kaplumbağalara özel filtre aldım bu berbat ürünü nasıl kullanacağımı hala anlamış değilim fotoğraflarda rakamla belirttiğim gibi anlatayım 1 yazan kısımda altından çekim yapıyor 2'ci yerden 3'cü yere yem ve dışkı taşınıyor 3'cü yerdeki elyaf bir yerden sonra kirlendiği için temiz su kirli elyaftan geçip 4 kısımdan çıkıyor akvaryumun içindeki bütün suyu kirletiyor köpürmeye ve kokuya sebep oluyor kokuyu önlemem için filtre önerisi ve ya materyal önerisinde bulunur musunuz