Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Fiyat olarak ısıtıcı önerirmisiniz

bugra-4646

Bronz 1 Üye
Birkaç ay götürecek yaza kadar fazlada götürebilir sorun değil 800 liraya kadar ısıtıcı önerirmisiniz

Akvafyum ölçüsü nedir? Kaç litre su var?

Akvaryum uzunluğu nedir?

Akvaryumun boyunu soruyorum. Eni 18,yüksekliği 20,boyu kaç? Kare mi akvaryum?

Bunu su ısıtıcı olmaz. Tam batan ısıtıcı için boy kısa.

20*20*18/1000= 7.2 litre
14 cm su yüksekliği varsa 5.6 litre su eder.

Olabildiğince büyük akvaryum alın. Bu beta balığı akvaryumu gibi birşey.

Ona konumlandırılacak bir ısıtıcı bilmiyorum. Kötü bir ısıtıcı da öneremem. Boyu tutsa bile hayvan yukarı kaldırırsa hava temasıyla patlar. Suya akım verir.

Ona konumlandırılacak bir ısıtıcı bilmiyorum. Kötü bir ısıtıcı da öneremem. Boyu tutsa bile hayvan yukarı kaldırırsa hava temasıyla patlar. Suya akım verir.
Şuan peteğin yanında 26-27 falan derece su sıcaklık ama yinede almam lazım ısıtıcı tetra 100 alsam

Tetra ht 100 watt 120 litreye kadar akvaryumda olur ama bunda olmaz. Hem boy tutmaz hemde su 5.5 litre bunu ayarlayamazsınız. Isıtıcı gücü yüksek.

Bu şekilde idare edin. Su 26 derece altına düşmesin.

Kuru alanda lamba yoksa su ısısını artırmanında bir faydası olmaz. Dış ortam ile ısı farkı yüksek olacağı için hayvan her kuru alana çıktığında daha fazla üşüyecek ve akciğer enfeksiyonu olacaktır. Su, lamba olması şartıyla 28 derece sabit olmalı.

5-7 cm kuru alanla mesafe var derece fazla geçmezse sorun varmı tam dik şekilde değil biraz 30 derece açıyla duruyor

Geri