Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Gece uykusu

Cvp: Gece uykusu

onu da hazır yeri gelmişken anlatayım. normal tüp siliconla olmuyor bu iş, ısıtma tabancalı çubuk siliconla yapıştırmak lazım. onu sürdükten sonra yarım dakikada sertleşiyor. olması gereken bir ürün.

cem' Alıntı:
onu da hazır yeri gelmişken anlatayım. normal tüp siliconla olmuyor bu iş, ısıtma tabancalı çubuk siliconla yapıştırmak lazım. onu sürdükten sonra yarım dakikada sertleşiyor. olması gereken bir ürün.

Abi sıcak silikon hem suya salınım yapar hemde normal tüp silikonlara göre suya ve neme daha az dayanıklıdır, akvaryum silikonu kullanmanı öneririm.

yok sefa bu yarım dakikada soğuyup sertleşiyor. sonra bir gün açık havada bir günde su içinde bekletiyorum. sonra akvaryuma. zaten noktasal bir şey gömlek düğmesinden küçük. diğeri ile deneyince geç kuruduğu için sap sağa sola kayıyor, düzelteyim derken aralığı açılıyor. olmuyor yani, bu esnek değil taş gibi oluyor. çözülmesi için sıcak lehim gerek. tabi sadece bunda kullanılması uygun. kuru alan veya cam yapıştırmaya gelmez esnek değil. ve dediğin gibi çoklu yüzeyde salınım yapma durumu olabilir.

Cem, ben akvaryum silikonu dışında bir madde kullanmanı tavsiye etmem. Alt tarafı bitki.

sert silikonda olabilir bence. sıcak lehimde cozuluyor sadece diyor :S

süleyman sert silicon bu zaten çubuk silicon deniyor.

emre çok ufak bir şey sadece iki delik yapıştırdım toplasan yüzey alanı gömlek düğmesi kadar. bir su mercimeği yaprağı kadar plastik bitki yaprağı daha fazla salınım yapar. ve tahminimce adamlarda bitkiyi yaparken bunu kullanıyorlar. seri üretim için bu şart. baktım renk tonları aynı. önceden bir tanesini akvaryum siliconu ile yapıştırmıştım renk farkediyordu.

Aslında onların ne kullandığını kesin bilsek iş çok daha kolay. Benim nir bitkide bahsettiğin şekilde yoluk oldu. O yaprakların dallarını söküp attım. Alt tabla büyük kaldı. Yakında yolcu olacak sanırım.

yok daha o yapraklara gelmedim benim yapıştırdıklarım diğer üç bitkinin altındaki taşa bağlantı kısımları. ikisini taşından söktüler diğeri juenden gelirken bir dalı taşından çıkmıştı. ben de yoluk bitkinin yapraklarının yarısını attım yarısı duruyor. bir deneyim bakalım ne olacak benimde pek umudum yok o konuda.

Geri