Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Gentagut kullanımı ve akciğer enfeksiyonu

Valla cem abi karidese deli oldu bugün 🤗 uzun zaman sonra ilk defa bugün yedi şuan deli gibi dibe karides düştü onu almak için bu cirpindi yormak istemedim rampaya tutunup ordan veriyorum

Yemi gün içine yayın. Öğün sayısı artsın, az yem çok öğün. Hayvan yiyip güçlensin. Önümüzdeki haftasonu normal düzene geçersiniz.

Esnemeyi bir kere yaptı ise ya uykulu yada çene kaslarını gevşetiyordur.

İlaca devam. Vitamini 3 günde bir 1 damla yapalım.

Sonradan yemedi karidesi birkaç yedi şimdi bidaha attım yemedi vitamini yine ağzına mı damlatiyim

Stick yem yemeyeceğine göre ağzına damlatın. O zaman vitamini 2 günde bir yapalım.

Ara ara bir tane yem verin. Yerse devam edersiniz. Kıyma vs. deneyin.

Bugün yumurta kaynatmistim veremedim onu yarın versem olurmu kabuğundan soyumadim daha bayatlarmi

Bugün yumurta kaynatmistim veremedim onu yarın versem olurmu kabuğundan soyumadim daha bayatlarmi
Bizim burda ekmek fırınında yumurta satıyorlar pişmiş haşlanmış sabahtan akşama kadar bekliyor birşey olmuyor.

Buz dolabına at veremeden 30 dk önce çıkar oda sıcaklığına gelir öyle bozulmaz.

Sorun olmaz. Ya da yiyin yeniden kaynatın.

Geri