Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!2 gündür sabah akşam damlatıyorun 20dk kuru alanda bekletiyorum o ara gözlerini açıyo akvaryuma koyunca tekrar kapatıyor ve hiç açmıyorDamlatabilirsin birşey olmaz varsa mikrobu kırar. Yoksa gözlerini rahatlatır.
Siz devam edin. Durumun ciddiyetine göre iyileşme birkaç hafta sürer.
Akvaryum su ısıtıcı ve ısıtma lambası aldın mı? Ortam soğukluğu da etkiler.suyunu emsal sıcaklıkta su ile düzenli değiş kirli kalmasın
Lütfen yardım edin göz damlasi kullansam bile gozlerini açmıyor suya girmiyor yemek yemiyor hareket etmiyorGözlerini göremiyorum.
Akvaryum su ısıtıcı ve ısıtma lambasını diğer konuda yazmıştım bunlar gerekli.
Eczaneden gentagut göz damlası alıp sabah akşam 10-15 saniye arayla ikişer damla damlatıp kuru yerde 20-25 dakika beklet. Sıcak bir yerde dursun.
Sistemi bir an önce kurmalısın. Kış geldi artık hayvan fazla yaşamaz.
su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?Lütfen yardım edin göz damlasi kullansam bile gozlerini açmıyor suya girmiyor yemek yemiyor hareket etmiyor
Damlayı mi ağzına damlatacagiz anlamadımAğzına da sabah akşam 45 derece açıyla tutup 2 damla damlatın. Açmazsa dik tutup 10-15 saniye arayla ikişer damla ruj sürer gibi ağız çevresine sürün.
Lamba ve su ısıtıcı olmadan iyileşmez ısı kaynağına ihtiyacı var. Hayvan akciğer enfeksiyonu olmuş olabilir.
evet ağzına. Hayvanın durumu nasıl iştahı. Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?Damlayı mi ağzına damlatacagiz anlamadım
Evet var ama şu derinliği tam ne kadar olacak bilmiyorum kaplumbağamin baştan kuyruka kadar olan kısmı 6cmevet ağzına. Hayvanın durumu nasıl iştahı. Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Ağzını nasıl açacağım yani kafasını nasıl tutacağımGentamisin geniş spektrumlu antibiyotiktir. Ağzına da damlatacaksınız.