EmirhanErms57
Gümüş 4 Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Nefes alış veriş sesleri sessiz ortamda çok hoş geliyor kulağaBurnunu yesinler bunun![]()
Uzaylı gibiler ya çok garip davranışları var. Dış filtreden çıkan suyu fakan ısırmaya çalışıyorBu hayvanlar hem komik hem güzel hemde tatlı.
Hayatimda bu kadar güzel birşey görmedim .
Tam bir eşsek sıpası bunlar.
Benimkide sudaki kopukleri yemeye çalışıyor. Işık kırıldığı icin yem gibi gözüküyor.Uzaylı gibiler ya çok garip davranışları var. Dış filtreden çıkan suyu fakan ısırmaya çalışıyor![]()
Ben gerçekten uzaylı olduklarına falan inanıyorum hareketleri çok garipBenimki de geçip şelalenin karşısına böcül böcül izliyor.![]()
Evet sadece suda yutkunabildiklerini biliyorum. Yemleri suda bir ara göremiyordu bana odaklanmadan. Kuru alana koyuyordum alıp suya atlıyorduLütfen su dışında yemek vermeyelim.
Tükürük bezleri yoktur. Su dışında yemek yiyemezler.
Bence yeşilGözü hangi renk sayılıyor : D
yeşil mi mavi mi
Ejder gözü denir.Gözü hangi renk sayılıyor : D
yeşil mi mavi mi
Benim hayvan da o kadar iyi beslememe rağmen hala beni ısırıyorBenimkide sudaki kopukleri yemeye çalışıyor. Işık kırıldığı icin yem gibi gözüküyor.
Zaten onlara kalsa bizi yiyeceklerBenim hayvan da o kadar iyi beslememe rağmen hala beni ısırıyor![]()
Bence yeşil![]()