Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

günlük yem miktarı

boraboyali

Yeni Üye
Katılım
26 Tem 2010
Mesajlar
10
Merhaba acaba kaplumbağalarıma ne kadar yem vermeliyim? (2 aylik)

Edit tubidik: Başlık içerikle alakalı olmalıdır.
Konu beslenme kategorisine taşındı.
 
RE: yem

Kaplumbaganızın kafasının hacmi kadar günde bir öğün yem verin :)
 
RE: yem

Arkadaşlar ben yeniyim benim iki kaplumbağam var yem olarak karides kullanıyorum biri kız biri erkek acaba bu yem onlar için sağlıklı mı?


VamPrelLa Kelimeleri yazarken daha dikkatli olmalısınız.
 
RE: yem

Ana yem kullanmalısınız karidesi 2 günde bir verin fazlası zararlıdır.Ana yem markası olarak sera ve tetrayı öneririm
Cinsiyeti kabuk boyu 10-12 cm olmadan anlaşılmaz
 
RE: yem

Arkadaşlar bayram nedeniyle Pazar günü evden ayrılıp Çarşamba günü öğle saatlerinde geri döneceğim. Pazar çıkmadan yem veririm, çarşamba da gelir gelmez doyururum ama pazartesi ve salı ne olacak? Etrafımda emanet edebileceğim kimse yok, yanımda da götüremiyorum. Kıvırcık felan koysam hemen yiyorlar acıkınca yerim mantığı yok kapluşlarda. Bu yem sorununu nasıl halledebilirim?

Birde giderken ısıtma lambalarını mı açık bırakayım yoksa lambayı sondürüp akvaryumun kapağını mı kapatayım önerilerinizi bekliyorum...
 
RE: yem

Ya yanınızda götüreceksiniz.Yada birisine emanet edeceksiniz.Başka hiçbir yol yok...
 
RE: yem

2 Gün Aç Kalmalarından Hiç Bir Zarar Gelmez O Yüzden Yem Sorunu Yok Lambaya Gelince Kapalı Bırakmanızı Fakat Akvaryumu Güneş Alan Bir Camın Önüne Koymanızı Öneririm..

Esen Kalın...
 
RE: yem

Yanımda götürme imkanım olsa bırakmam ama arabada akvaryumu koyacak kadar boş yer yok, dönüşte zaten bizde kucağımızda yüklerle gelicez. Yakınlarımda bir akrabam felan olsa emanet ederdim ama o da yok. Komşularımın çocukları çok yaramaz, onlara da güvenip bırakamıyorum o yüzden. Kapluşlar yalnız kalmasın diye annemlere bile yatılı gitmiyorum ama bayram için mecburum :(

Önerilerinizi dikkate alıcam, çok teşekkür ediyorum...
 
Geri
Üst