Barbie-sena06
Altın 1 Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben bu konuyu sizin ile bir şey tartışmak için açtım. Kaplumbağa almaya karar verdiğim ilk gün annem: "Ben bu evde kaplumbağa istemem, tiksinirim!" demişti. Şimdi ise benden önce davranıp beslenmesi, bakımı, dizaynı, temizliği ve hayatı ile ilgileniyor. Onunla sohbet ediyor. (Aynı evladı o gibi
) Kardeşim ise civciv veya ördek alma derdinde. Şu sıcacık yaz günlerinde herkesin ilgileneceği bir kıymetlisi var. Annemden fırsat bulamıyorum ki kaplumbağa ile ilgileneyim. Kardeşim desen zaten evcil hayvanına asla dokunmaz. Bende Ankara'nın bu yaz aylarında bir hayvan istiyoruuum
Bunun için hamster diye karar verdim. Şimdi siz değerli üyeler ve adminlerden alta hamsterlerin beslenmesi için alt alta liste yapıp, yanına da ortalama miktarını (Parasını.) yazmanızı rica ediyorum 
Örnek:
"Kafes (10 TL)
Yem (2 TL)
... (... TL)" gibi. Hepinize mutlu kapluşlu bana da annemle, kardeşimin hayvan sevgisinin ardındaki mutluluktan bir parça diliyorum

Ha bu arada "Kardeşim desen zaten evcil hayvanına asla dokunmaz." cümlemdeki son kelimem "Dokunmaz." yerine, "Dokundurtmaz." olacaktı. Bu küçük hatam için çoook özür dilerim

Örnek:
"Kafes (10 TL)
Yem (2 TL)
... (... TL)" gibi. Hepinize mutlu kapluşlu bana da annemle, kardeşimin hayvan sevgisinin ardındaki mutluluktan bir parça diliyorum
Ha bu arada "Kardeşim desen zaten evcil hayvanına asla dokunmaz." cümlemdeki son kelimem "Dokunmaz." yerine, "Dokundurtmaz." olacaktı. Bu küçük hatam için çoook özür dilerim