Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hangi Boy

ege-can

Gümüş 3 Üye
Katılım
5 Eyl 2010
Mesajlar
168
Arkadaşlar ben yeni akvaryum alıcam ama boyutuna karar veremedim.bana yardımcı olabilirmisiniz?benim 2 tane 2 yaşında su kaplumbağam var bunlar için hangi büyüklükteki akvaryumlar idealdir ama ilerisinide düşünüyorum:)hazır akvaryum alıcam.
 
hazır alıcam sence 2 yaşındaki 2 su kaplumbağası için boyutlar ne olmalı ileriside öneli benim için
 
bende öyle düşünüyorum ama babam o kadar büyüğe gerek yok diyor:)yarın bir tane 35*50 cm yükseklik 30 cm olan akvaryum alıcam sence yeterli mi ? herşeyi dört dörtlük almışken hepsini taktırdım akvaryuma :)
 
eni 30 cm genişlik 50 cm yükseklik 30 cm sence bu akvaryum kaç litre su alır
 
daha yeni geldim akvaryumcudan birazda kurucam kuru alan fakan ısıtıcıyla filtre takılcak s
senin kaplumbağalar kaç yaşında birde 23 litre onlara yatiyor mu?
 
ben onları geçen sene 30 ağustosta 35 cm(15 litre) akvaryum ile beraber aldım.heralde aldığımda 6 aylık vardılar.yani 1.5 yaşındalar.sonra akvaryumu satıp 50 cm(23 litre)akvaryum aldım.akvaryum yetiyo
 
kaplumbağaların boyu ne kadar ? Keşke 100*50*50 lik akvaryum alsaydınız, 50 cmlik bir kaplumbağaya bile küçük. Akvaryumun uzunluğuna kaplumbağanın kabuğu 4 kere sığmalı ki ideal olsun.
 
saolun
kurdum çok sevindiler hareketliydiler daha da canlandılar
 
ben 3 lemek istiyorum ama büyükler ona bir şey yapar diye korkuyom ben onu 6 ay plastik kapta baksam ama hep sıcak su koycam 28 derece soğudumu ilave edicem öyle yaşarmı 6 ay sonra akvayuma koyarım.
 
saol şey bide o senin 25 litrelik varya 50 cm onun yüksekliğini genişliğini uzunluğunu ayrı ayrı yazarmsın?
 
Geri
Üst