Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hasta olan kaplumbağa

YemreKozenn

Bronz 4 Üye
Hasta olan kaplumbağa ile hasta olmayan yan yana olsa sorun olurmu? Şuanda hasta olan kaplumbağa borcamda kabuğu geçmeyecek kadar su var içinde. Suyu sıcak olsun diye borcamin yarışı akvaryum suyunda duruyor. Akvaryum 32 derece. Borcamin üstünde aynı borcamla kapattım. Sizce ne yapmalıyım bu şekilde devam mı edeyim yoksa akvaryuma birakayimmi?

1 hafta sonunda iştahı bayağı açıldı. Çok nadirde olsa hapsurma devam ediyor. Ağız açması hala mevcut su 32. Dediğiniz gibi 28 yapmaya biraz çekindim açıkçası normal yerine aldım diğerinin yanına. Gentaguta devam ediyorum. Vitaminede devam ediyorum. Yapmam gereken şuanda başka birşey yok sanırım @cem

28 dereceye düşürün. Hayvan her sudan çıktığında dış ortamla olan ısı farkından daha fazla üşütür. Bu da daha kötü olmasına neden olur.

İlaç vitamine aynen devam yalnız vitamini bu hafta 2 günde bir kez 1 damla yapın.

Geri